ADA Clear super

ADA Clear super bevorderd de waterkwaliteit en zorgt voor een groei in de goede bacteriën om deze waterkwaliteit over lange tijd te behouden. ADA Clear super werkt op volledig natuurlijke basis en zorgt voor kristal helder water.

Lees meer...
Artikelnummer: 27.5.4
Aantal: 8

ADA Clear super

 

ADA Clear super bevorderd de waterkwaliteit en zorgt voor een groei in de goede bacteriën om deze waterkwaliteit over lange tijd te behouden. ADA Clear super werkt op volledig natuurlijke basis en zorgt voor kristal helder water. ADA Clear super is een fijn koolstofpoeder gemengd met voedingsstoffen om de groei van nuttige bacteriën te bevorderen en een poos te onderhouden.

Door ADA clear super toe te voegen aan de bodem en/of het water worden onzuiverheden gebonden en de groei van goede bacteriën ondersteund. Dit zal leiden tot een uitmuntende waterkwaliteit, weelderige plantengroei en een optimaal biologisch evenwciht.

Toevoeging en dosering

Inhoud: 50 gram (+- 50 schepjes).

Toevoeging door Ada clear super toe te voegen aan de nieuwe bodem. Voeg ongeveer 1 schepje toe per 3 liter nieuwe bodem. Daarnaast kan er een beetje worden toegevoegd na elke waterwissel.
 
ADA clear super is onbeperkt houdbaar mits koel en droog bewaard.

Rob Timmermans 23-04-2023 13:21

Goed en tevreden


A Khan 04-01-2019 21:51

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen