GlasGarten Löwenzahn (paardebloem) sticks

GlasGarten Löwenzahn (paardebloem) sticks zijn aanvullende voedersticks voor garnalen die rijk zijn aan vitaminen, mineralen, etc. Dit voer zal de vitaliteit van uw garnalen verhogen. Inhoud: 30 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 18.2.5

GlasGarten Löwenzahn (paardebloem) sticks

 

Dit aanvullende voer is bedoeld voor garnalen, krabben en slakken. De GlasGarten paardebloem sticks bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten waar garnalen verzot op zijn. De paardebloem zijn sticks die rijk zijn aan vitaminen, mineralen, inuline, glycosiden, triterpenoids, choline, enz. 

De GlasGarten paardebloem sticks zijn lekkere snacks voor uw garnalen, krabben en slakken. De sticks stimuleren de eetlust omdat de sticks bestaan uit natuurlijke ingrediënten. 

De snacks bieden uw garnalen een uitgeselecteerde balans aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, die een geweldige aanvulling op de voeding voor uw dieren zijn. Deze bevorderen de gezondheid van uw dieren.

De sticks vallen uit elkaar zodra ze in het aquarium terechtkomen. Hierdoor kunnen de garnalen er snel van eten en wordt er niet gevochten om het voer. 

Dosering

0,5 cm stick voor 10-15 garnalen. Neem bij iets langere afwezigheid een dubbele dosering. Voer kan gewoon blijven liggen zonder dat dit uw water zal vervuilen.
 
Samenstelling: 100% paardebloem.
 
Inhoud: 30gram in de vorm van stevige sticks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 40 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

Denny Van den Burg 31-03-2021 15:40

Nou ik geen idee. Maar mijn garnalen vinden het erg lekker.


Marie Vabamägi 19-07-2020 16:17

My shrimp love it


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »