GlasGarten artemia snacks

Artemia snacks kunnen ook worden gebruikt als een complete voeding, aangezien het een combinatie van dierlijke en plantaardige ingrediënten bevat. Bevat voldoende voedingsstoffen en dekt het de volledige behoeften van de garnalen. Inhoud: 30 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 18.2.2
Aantal: 1

GlasGarten artemia snacks

 

Dit aanvullende voer is bedoeld voor garnalen, krabben en slakken. De GlasGarten artemia snacks bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten waar garnalen verzot op zijn. De artemia snacks bieden uw garnalen onder meer vitaminen, mineralen, sporenelementen, die een geweldige aanvulling op de voeding voor uw dieren zijn. 

De Artemia snacks kunnen ook worden gebruikt als een complete voeding, aangezien het een combinatie van dierlijke en plantaardige ingrediënten bevat. Daarbij bevat het voldoende voedingsstoffen en dekt het de volledige behoeften van de garnalen. De snacks zijn rijk aan eiwitten. 

Dosering

Circa 1 stick voor 10-15 garnalen. Neem bij iets langere afwezigheid een dubbele dosering. Voer kan gewoon blijven liggen zonder dat dit het water erg vervuilt.
 
Samenstelling: Vis en visproducten, week- en schaaldieren (10% Artemia salina), maïs, gist, oliën en vetten, zuivelproducten en Vitaminprämix.

Inhoud: 30gram in de vorm van stevige sticks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 40 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

R van Dijk 04-12-2018 20:18

Heb de tabletten voor de Caridina Japonica's. Alleen de vissen, guppy en neon tetras, vinden de tabletten ook geweldig!
De garnalen kunnen er bijna niet van eten.
De vissen eten alles op...


Alex Revenberg 02-11-2018 08:01

Goede aanvullende proteïne bron


3.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »