Tropica CO2 set nano

De Tropica CO2 set nano is een professioneel CO2 systeem die er voor zorgt dat uw aquariumplanten zich prima zullen thuis voelen in uw aquarium. CO2 zorgt voor weelderige plantengroei en prachtige kleuren.

Lees meer...
Aantal: 4

Tropica CO2 set nano

 

De Tropica CO2 set nano is een professioneel CO2 systeem die er voor zorgt dat uw aquariumplanten zich prima zullen thuis voelen in uw aquarium. Dit systeem zal op een gecontroleerde wijze een nauwkeurige, constante stroom aan CO2 toevoegen aan uw aquarium waardoor de CO2 waarde altijd constant is voor uw planten.

Door het elegante design is het CO2 systeem van tropica mooi om naar te kijken, maar hij is door het kleine formaat ook makkelijk weg te werken. Met de meegeleverde houder kunt u het systeem naast het aquarium plaatsen of aan het aquarium hangen.

De set wordt compleet geleverd met CO2 slang, drukregelaar, 3-in-1 CO2 diffusor, houder en één cartridge.

Gebruiksaanwijzing

 
1. Zorg dat de drukregelaar volledig dichtgedraaid is, voordat deze op de cartridge wordt gedraaid.
2. Vul de diffusor kamer met water.
3. Plaats de cartridge in de houder, schuif de zuignappen over de slang en verbind de slang met de drukregelaar en diffusor.
4. Bevestig de diffusor aan de binnenkant van het aquarium in de buurt van de bodem.
5. Laat de diffusor 24 uur in het aquarium om er zeker van te zijn dat de keramische schijf volledig is volgezogen.
6. Draai de drukregelaar voorzichtig open en tel het aantal bellen per minuut in de diffusor-kamer.
7. Wacht 5 minuten, doe aanpassingen en herhaal deze stappen tot het aantal bellen per minuut overeenkomt met de adviesdosering in onderstaande tabel.

Bij de afbeeldingen kunt u vinden wat de ideale dosering CO2 is voor uw aquarium. 1 cartridge van 95 gram bevat 50,000 ml CO2.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen