Shrimps Forever white full mineral

Shrimps Forever white full mineral is een witte kleurversterker die tevens zorgt voor een goede en stevige opbouw van het pantser. Door de ongebonden calcium wordt de witte pigmentatie versterkt en het pantser dikker.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.4.5
Aantal: 24

Shrimps Forever white full mineral

 

Shrimps Forever white full mineral is een rijke mix aan mineralen en ongebonden calcium. Deze ongebonden calcium is zeer gemakkelijk op te nemen door garnalen als aanvullende voeding en kleurversterker. Het calcium zorgt op een natuurlijke manier voor de toename en versterking van het witte pigment waardoor de witte kleur intenser wordt. 

Door een tekort aan mineralen in het water zijn garnalen niet in staat om een goed pantser op te bouwen of te vervellen. Dit kan een oorzaak zijn van sterfte onder garnalen waar ook vooral veel kleine garnalen last van hebben. Deze vervellen relatief vaak en sterven wanneer dit niet mogelijk is.

Bij Shrimps Forever white full mineral zorgt de rijke mix aan mineralen er voor dat het pantser goed wordt opgebouwd en vervellingsproblemen worden tegengegaan. Aangezien white full mineral een poedervorm betreft verspreid het zich gemakkelijk door het hele aquarium waar het beschikbaar is voor alle (ook kleine) garnalen. 

Shrimps Forever white full mineral is een vergelijkbaar product met Shirakura white mineral powder.

Ingrediënten en dosering

Ongebonden calcium, mix van mineralen, cellulose, proteïne. 1 keer per week een lepel (bijgevoegd) op 100 liter water.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 31 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

Daniel Booyens 31-12-2022 10:23

First time tryout , should be great as it’s from a great supplier


Marlous Rietveld 24-10-2018 11:46

Me shrimpies zijn er blij mee


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »