Shrimps Forever natural spinazie poeder

Shrimps Forever natural spinazie poeder zit vol goede vitaminen, mineralen en silicaten. Spinazie poeder ondersteunt de algehele gezondheid en vervelling bij garnalen. Inhoud: 40 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.1.5
Aantal: 46

Shrimps Forever natural spinazie poeder

 

Shrimps Forever natural spinazie poeder zit vol goede vitaminen, mineralen en silicaten. Deze spinazie poeder is gemaakt van hoogwaardige, biologische spinazie zodat u altijd zeker bent van de beste kwaliteit voeding. De spinazie wordt op lage temperatuur gedroogd en vermalen om alle essentiële stoffen te behouden.

Het hoge gehalte aan mineralen en silicaten ondersteunen de vervelling en opbouw van het pantser bij garnalen. Daarnaast is spinazie poeder rijk aan vezels en vitamines. Hierdoor wordt het darmkanaal gestimuleerd en het immuunsysteem ondersteund. Hierdoor kunnen meer voedingstoffen worden opgenomen wat de gezondheid en groei bij garnalen ten goede komt.

Aangezien dit garnalenvoer in poedervorm is bereikt het alle plekken in het aquarium. Hierdoor komen zelfs de kleinste garnalen toe aan het eten van spinazie poeder. Shrimps Forever natural spinazie poeder is een zeer gezonde aanvulling op compleet garnalenvoer.

Dosering

Shrimps Forever natural spinazie poeder gebruiken als aanvullend garnalenvoer. Buiten het aquarium mengen met een beetje water en vervolgens verdeeld over het wateroppervlak gieten. Zo veel voeren als de garnalen in circa 2 uur eten.

Filip Lammertijn 18-08-2020 20:10

Prima product en voorzien van een lepeltje, top


4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »