Shrimps Forever natural brandnetelpoeder

Shrimps Forever natural brandnetelpoeder is rijk aan natuurlijke silicaten en mineralen waardoor brandnetelpoeder ondersteuning biedt bij het vervellen en de opbouw van het pantser. Inhoud: 40 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.1.6
Aantal: 11

Shrimps Forever natural brandnetelpoeder

 

Shrimps Forever natural brandnetelpoeder is gemaakt van 100% natuurlijke en fijngemalen brandnetelbladeren. Deze brandnetelbladeren zijn biologisch verbouwd en vrij van onzuiverheden of schadelijke stoffen.

Brandnetel bevat van nature een hoog gehalte aan natuurlijke silicaten en mineralen. Deze ondersteunen de vervelling en opbouw van het pantser bij garnalen. Daarnaast is brandnetelpoeder rijk aan vezels en vitamines. Hierdoor wordt het darmkanaal gestimuleerd en het immuunsysteem ondersteund. Hierdoor kunnen meer voedingstoffen worden opgenomen wat de gezondheid en groei bij garnalen ten goede komt.

Aangezien dit garnalenvoer in poedervorm is bereikt het alle plekken in het aquarium. Hierdoor komen zelfs de kleinste garnalen toe aan het eten van brandnetelpoeder. Shrimps Forever natural brandnetelpoeder is een zeer gezonde aanvulling op compleet garnalenvoer.

Dosering

Shrimps Forever natural brandnetelpoeder gebruiken als aanvullend garnalenvoer. Buiten het aquarium mengen met een beetje water en vervolgens verdeeld over het wateroppervlak gieten. Zo veel voeren als de garnalen in circa 2 uur eten.

Linda van Doorn 04-02-2023 14:10

Ik denk goed....


p van Hove 26-01-2020 15:08

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen