Shrimps forever natural bean pellet

Shrimps forever natural bean pellets zijn gemaakt van 100% natuurlijke granen en sojaschillen. Deze natuurlijke combinatie bevat veel vezels en goede voedingsstoffen om de groei en ontwikkeling bij garnalen te ondersteunen. Inhoud: 50 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.1.1
Aantal: 24

Shrimps forever natural bean pellet

 

Shrimps forever natural bean pellets zijn gemaakt van 100% natuurlijke granen en sojaschillen. Deze combinatie van verschillende granen bevat zeer veel vezels wat het verteringsstelsel van garnalen stimuleert en zorgt dat voedingsstoffen beter worden opgenomen. 

De granen en sojaschillen zorgen samen tevens voor de groei van goede schimmels (mycelia), net als snowflakes dit doet. Deze natuurlijke schimmel is zeer geliefd als voedsel voor kleine en grote garnalen en is tevens zeer gezonde voeding voor de garnalen. Door deze schimmel in groei te ondersteunen is er continu voldoende voedsel aanwezig wat het overlevingspercentage van de jonge garnalen ten goede komt. 

Shrimps forever natural bean pellets zijn tevens rijk aan natuurlijke eiwitten en mineralen wat zorgt voor een optimale ondersteuning van de groei, kleurontwikkeling en kweek van de garnalen.

Ingrediënten en dosering

100% granen en sojaschillen. Zo veel voeren als uw garnalen eten binnen 2 uren. Ongeveer 3 keer per week voeren in afwisseling met ander garnalenvoer.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 75 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200 gram.

Hannie Danker 17-07-2023 11:08

Goede prijs kwaliteit


Kurt Magdelyns 26-08-2020 12:57

Dit lusten ze heel graag


5 sterren op basis van 2 beoordelingen