Shrimps Forever natural pompoen poeder

Shrimps Forever natural pompoen poeder is gemaakt van de Cucurbita moschata pompoen. Deze pompoensoort is van nature rijk aan vitamines, mineralen en vezels. Pompoen poeder is een gezonde aanvulling op het complete garnalenvoer. Inhoud: 40 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.1.3
Aantal: 25

Shrimps Forever natural pompoen poeder

 

Shrimps Forever natural pompoen poeder is gemaakt van de Cucurbita moschata pompoen. Deze pompoensoort is van nature rijk aan vitamines, mineralen en vezels. De gebruikte pompoen wordt biologisch verbouwd en is vrij van onzuiverheden of schadelijke stoffen.

Pompoen bevat van nature een hoog gehalte aan natuurlijke mineralen. Deze ondersteunen de vervelling en opbouw van het pantser bij garnalen. Daarnaast is brandnetelpoeder rijk aan vezels en vitamines. Hierdoor wordt het darmkanaal gestimuleerd en het immuunsysteem ondersteund. Hierdoor kunnen meer voedingstoffen worden opgenomen wat de gezondheid en groei bij garnalen ten goede komt.

De Cucurbita moschata pompoen bevat tevens een hoog gehalte aan beta-caroteen wat de natuurlijke kleuring bij garnalen versterkt. Beta-caroteen zorgt op een natuurlijke manier voor de productie van meer kleurpigment bij garnalen vanaf een jonge leeftijd. Hierdoor zullen garnalen een dekkendere en intensere kleuring krijgen.

Aangezien dit garnalenvoer in poedervorm is bereikt het alle plekken in het aquarium. Hierdoor komen zelfs de kleinste garnalen toe aan het eten van pompoen poeder. Shrimps Forever natural pompoen poeder is een zeer gezonde aanvulling op compleet garnalenvoer.

Dosering

Shrimps Forever natural pompoen poeder gebruiken als aanvullend garnalenvoer. Buiten het aquarium mengen met een beetje water en vervolgens verdeeld over het wateroppervlak gieten. Zo veel voeren als de garnalen in circa 2 uur eten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »