Shrimps Forever natural broccoli poeder

Shrimps Forever natural broccoli poeder is rijk aan gezonde vezels en vitamines. Broccoli poeder is een zeer gezonde aanvullende garnalenvoeding die de algehele gezondheid en groei bij garnalen ondersteunt. Inhoud: 40 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 20.1.4
Aantal: 20

Shrimps Forever natural broccoli poeder

 

Shrimps Forever natural broccoli poeder is rijk aan gezonde vezels en vitamines. Deze broccoli poeder is gemaakt van hoogwaardige, biologische broccoli zodat u altijd zeker bent van de beste kwaliteit voeding. De broccoli wordt op lage temperatuur gedroogd en vermalen om alle essentiële stoffen te behouden.

Hot hoge gehalte aan voedingsvezels in broccoli zorgt voor ondersteuning in het darmkanaal bij garnalen. Hierdoor kunnen meer voedingstoffen worden opgenomen wat de gezondheid en groei bij garnalen ten goede komt. Daarnaast is broccoli zeer rijk aan verschillende vitamines die de gezondheid en groei bij garnalen optimaal ondersteunen.

Een hoog gehalte aan antioxidanten zorgt voor het wegnemen van ''vrije radicalen''. Dit zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Zo kunnen antioxidanten helpen tegen deze beschadiging en daarmee mogelijk op de lange termijn ziekten en/of misvormingen helpen te voorkomen.

Aangezien dit garnalenvoer in poedervorm is bereikt het alle plekken in het aquarium. Hierdoor komen zelfs de kleinste garnalen toe aan het eten van broccoli poeder. Shrimps Forever natural brocolli poeder is een zeer gezonde aanvulling op compleet garnalenvoer.

Dosering

Shrimps Forever natural broccoli poeder gebruiken als aanvullend garnalenvoer. Buiten het aquarium mengen met een beetje water en vervolgens verdeeld over het wateroppervlak gieten. Zo veel voeren als de garnalen in circa 2 uur eten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »