Schuilplaats drielaags 14 cm / breed

Schuilplaats drielaags. Gemaakt van keramiek en doet niks met de waterwaarden. Ideaal om te laten begroeien met mos of aquariumplanten. Maten: 14 x 14,4 x 9 cm (lengte x breedte x hoogte). Verkrijgbaar in 3 kleuren.

Lees meer...
Artikelnummer: 47.5.3

Schuilplaats drielaags 14 cm

 

De brede schuilplaats drielaags voor het aquarium kan goed worden gebruikt in aquaria met jongbroed L-nummers, kleine L-nummers, cichliden, garnalen en kreeften. Deze schuilen graag in de gaten en liggen graag op de schuilplaatsen. Deze schuilplaatsen kunnen ook goed worden gebruikt in opgroeibakken om de vissen meer rust te geven.

Deze schuilplaats drielaags is gemaakt van keramiek welke 100% aquariumveilig is. De schuilplaatsen zijn aan 2 kanten open waardoor vissen er goed doorheen kunnen zwemmen. De schuilplaatsen zijn door het rechte oppervlak goed stapelbaar en erg mooi om te zien. Tevens geschikt voor gebruik in terraria en bij knaagdieren.

Afmetingen: 14 x 14,4 x 9 cm (lengte x breedte x hoogte).

Voor kleuren zie de foto. Van links naar rechts: bruin/wit/terra(rood). Deze foto is van een ander model schuilhol, maar geeft wel de juiste kleur weer!

Als onze producten van keramiek zijn met de hand gemaakt en kunnen kwa afmetingen iets afwijken

john neggers 13-02-2023 17:17

Stevig schuilhol


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »