GlasGarten SnowFlakes Spinazie & Snijbiet

De GlasGarten SnowFlakes Spinazie & Snijbiet zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waar garnalen van houden. De snowflakes bestaan uit biologische sojaschillen met aanvullingen van spinazie en snijbiet en zijn daarmee de ideale aanvullende voedin

Lees meer...
Artikelnummer: 18.2.4
Aantal: 2

GlasGarten SnowFlakes Spinazie & Snijbiet

 

De GlasGarten SnowFlakes Spinazie & Snijbiet zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten waar garnalen van houden. Deze garnalen snacks zitten vol vitaminen, mineralen, sporenelementen, enz. De snacks zijn zeer voedzaam en zorgen voor een verbetering in de kweekresultaten bij garnalen. Het lange aanbod van voedsel en de goede schimmels zorgen voor meer aanzet tot kweek en een hoger overlevingspercentage van jonge/pasgeboren garnalen.

De snowflakes zijn gemaakt van de schil van biologische soja bonen. Deze schillen worden onder water direct door de garnalen gegeten. Resten die overblijven dienen als voeding voor ''mycelia'', een goede schimmel welke als lange termijn voedsel dient voor (jonge) garnalen. Dit maakt de snowflakes het ideale vakantievoer, op een dubbele voerdosis kunnen de garnalen +- 6 dagen eten. Zodra deze sticks in het aquarium komen vallen ze snel uit elkaar, waardoor alle aquariumdieren snel kunnen eten en er niet om hoeven te vechten.

De GlasGarten SnowFlakes Spinazie & Snijbiet bestaan uit biologische sojaschillen met aanvullingen van spinazie en snijbiet.

Dosering

0,5 cm stick voor 10-15 garnalen. Neem bij iets langere afwezigheid een dubbele dosering. Voer kan gewoon blijven liggen, dit is zelfs gunstig voor de lange termijn.

Samenstelling: biologische sojaschillen, snijbiet, spinazie en algen.

Inhoud: 30 gram in de vorm van stevige sticks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 40 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »