GlasGarten Mineral Hearts

Met de GlasGarten Mineral Hearts (mineraal harten) kunnen garnalen, kreeften en slakken gedurende een langere periode worden bijgevoerd met mineralen. Tevens zorgen de mineralen in een verbetering van de waterkwaliteit. Inhoud: 8 stuks.

Lees meer...
Artikelnummer: 18.4.11
Aantal: 3

GlasGarten Mineral Hearts

 

Met de GlasGarten Mineral Hearts (mineraal harten) kunnen garnalen, kreeften en slakken gedurende een langere periode worden bijgevoerd met mineralen. De mineral hearts kunnen als bijvoeding in het aquarium worden toegevoegd. De mineraal harten zijn redelijk hard en behouden daardoor een aantal dagen hun vorm (afhankelijk van aantal garnalen en mineraalbehoefte). Zo kunnen de mineral hearts worden gegeten/opgenomen wanneer hier behoefte aan is door de dieren.

Naast een aanvulling op het garnalenvoer worden de mineralen ook langzaam afgegeven aan het water. De vrije mineralen hebben een zuiverende werking en zorgen voor de ondersteuning van het aquarium filter. Hierdoor blijft de waterkwaliteit altijd optimaal en de kans op pieken voor afvalstoffen klein.

De GlasGarten Mineral Hearts bestaan ​​uit 100% natuurlijke ingrediënten. De mineralen zorgen voor een lichte verhoging van de GH & EC-waarden. Door deze vrije mineralen in het water worden garnalen ondersteund in de vervelling en het opbouwen van een sterk pantser.

De GlasGarten Mineral Hearts kunnen zonder problemen voor langere tijd in het aquarium blijven liggen daar deze het water niet vervuilen.

Dosering

Een mineraal hart voor ca. 15-25 liter water. Opgebruikte minerale harten kunnen worden vervangen.

Ingrediënten

Mineralen (97%), chlorella-algen, paprika, Aziatische koolgroenten, inktvis, venkel

Inhoud: 8 stuks (circa 6,7 gram)

Dominika 15-05-2023 17:43

kwaliteit voor je kleine water huisdiertjes


Chantal Warner 01-01-2023 15:31

Ze vinden het heerlijk de slakken en garnalen


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »