GlasGarten Crispy Caves Medium

De GlasGarten Crispy Caves zijn eetbare schuilholen voor o.a. garnalen. De Crispy Caves zijn een bron van vezels en zorgen voor een aanvulling en stimulering van de natuurlijke biofilm. Hierdoor zijn de Caves zeer geschikt als lange termijn voeding.

Lees meer...
Artikelnummer: VB 3.3
Aantal: 10

GlasGarten Crispy Caves Medium

 

De GlasGarten Crispy Caves zijn eetbare schuilholen voor garnalen, kreeften, slakken, krabben en bodemvissen. De Crispy Caves hebben dus een dubbele functie en bieden zowel een schuilplaats als voedselbron. De Crispy Caves zijn een bron van vezels en zorgen voor een aanvulling en stimulering van de natuurlijke biofilm. Hierdoor zijn de Caves zeer geschikt als lange termijn voeding, aangezien de biofilm een belangrijke voedselbron is binnen het aquarium.

De Crispy Caves kunnen tevens een zeer goede aanvulling zijn voor L-nummers daar deze een belangrijke vezelbron kan zijn voor grazers en schrapers. Voor deze dieren vormen de vezels een belangrijk onderdeel van hun dieet en zijn ze nodig voor de spijsvertering.

De GlasGarten Crispy Caves bestaan ​​grotendeels uit houtvezels (cellulose), klei en bladeren, die meestal in de natuurlijke leefomgeving van de dieren worden aangetroffen. Op deze manier wordt de natuurlijke voeding van de dieren nagebootst wat zorgt voor een optimale ondersteuning van de algehele gezondheid, groei en kleuring.

De Caves zijn de perfecte aanvullende voeding, naast de dagelijkse voeding. De caves behouden in het aquarium lang hun vaste vorm omdat de voeding actief van de caves ''afgeschraapt / gegeten'' dient te worden. Hierdoor wordt ook weer het natuurlijke eetgedrag gestimuleerd.

 

Dosering

1 Crispy Cave per 20 tot 60 liter aquariumwater, afhankelijk van het aantal dieren.

 

Afmetingen maat M

  • Buitendiameter ca. 1,8 cm
  • Binnendiameter ca. 1,4 cm
  • Lengte ca. 5,5 cm.

De caves kunnen in het aquarium blijven tot deze volledig zijn opgegeten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »