Eriocaulon cinereum - In Vitro Cup

De Eriocaulon cinereum is een unieke aquariumplant. De plant blijft relatief klein en heeft smalle, puntige bladeren. De aquariumplant komt onder de juiste omstandigheden regelmatig tot bloei in het aquarium. Wordt +- 10 centimeter hoog.

Lees meer...
Aantal: 1

Eriocaulon cinereum - In Vitro Cup

 

De Eriocaulon cinereum is een unieke aquariumplant. De plant blijft relatief klein en heeft smalle, puntige bladeren. De Eriocaulon cinereum houdt van origine van zacht water maar kan ik het aquarium ook op middelhard water gehouden worden. De aquariumplant houden op zacht water zal echter de groei en bloei van deze aquariumplant ten goede komen.

De Eriocaulon cinereum komt in het aquarium regelmatig tot groei wat leidt tot witte bolletjes aan het einde van de puntige bladeren. Dit geeft deze unieke aquariumplant en nog natuurlijke uitstraling.

Deze aquariumplant is relatief moeilijk te houden en gebruikt veel energie tijdens de bloei. Hierdoor is het gebruik van CO2 sterk aan te raden. De plant heeft daarnaast een beetje plantenvoeding nodig om gezond te blijven. De Eriocaulon cinereum is een rozetplant en vermeerdert door de vorming van uitlopers.

 

Hoogte  3-10+ centimeter
Temperatuur 22 - 28° C
Licht Veel
pH 5,5 - 7,0

Sofie Van Crombrugge 21-08-2020 16:36

Wederom zeer tevreden over de kwaliteit.


Sofie Van Crombrugge 23-07-2020 20:36

Prachtige, gezonde aquariumplant!!


5 sterren op basis van 2 beoordelingen