Benibachi pure red line garnalen

100% Crimson pure red line (PRL) garnalen. Deze garnalen hebben een zeer dichte, prachtige dekking en zijn 100% pure Crimson pure red line. Deze garnalen behoren tot de mooiste Crystal red garnalen die op de markt te verkrijgen zijn.

Lees meer...
€5,95 Incl. btw
Levertijd: In kweek

Crimson pure red line garnalen

 

100% Crimson pure red line (PRL) garnalen. Deze garnalen hebben een zeer dichte, prachtige dekking en zijn 100% pure Crimson pure red line. Deze garnalen behoren tot de mooiste Crystal red garnalen die op de markt te verkrijgen zijn. 

Deze garnalen zijn import uit Hongkong. Wij importeren deze garnalen bij een bekende kweker van ons en nemen altijd maatregelen om 100% zeker te zijn van de kwaliteit die we leveren. U krijgt altijd 100% gezonde dieren van goede kwaliteit. Het gaat om dieren van 1,0-1,5 cm. Ze hebben een mooie kleurdekking. De garnalen worden op een pH verlagende bodem gehouden met 100% osmose water met GH+. De bekende waterwaarden:

pH: +- 6,0 tot 6,5

Geleidbaarheid in microsiemens: +- 200 tot 250

Pure red line garnalen?

Pure red line garnalen zijn nooit gekruist met andere bee garnalen zoals bijvoorbeeld crystal black en snow white garnalen. De nakomelingen van deze garnalen zullen dan ook 100% crystal red garnalen zijn.

Tevens vindt er bij deze dieren een sterke selectie plaats waarbij wordt geselecteerd op kleurintensiteit en patroon. Uiteindelijk blijft dan de volwaardige pure red line garnalen over met perfecte kleuren en patronen. Hoe ouder een pure red line garnaal wordt, hoe mooier deze zal kleuren. Dit is bij (gewone) garnalen vaak omgekeerd.

Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gavrieerd eten krijgen. Het beste is om de garnalen voornamelijk plantaardig voedsel te geven. In onze webshop zijn voedersticks goedkoop te bestellen. Als je hier een paar soorten van door elkaar mengt heb je een mooie complete voeding voor de garnalen.

Kweek

Wanneer er met de garnalen gekweekt gaat worden, kunt u ze het beste houden op een pH verlagende bodem. De garnalen houden van een wat zachter en zuur water. Het vrouwtje draagt de zwarte eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp.

T.A. de Jong 11-01-2019 22:43

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


Dylan Verhelst 09-09-2018 19:56

De garnaaltjes zijn in hele goede staat en zijn zeer jong en in goede conditie en mooie kleuren. Echt een aanrader


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »