Easy-Life

Easy-Life is producent van hoogwaardige toevoeging voor het aquarium zoals plantenvoeding, algenbestrijders en waterverbeteraars. EasyLife is van Nederlandse makelaardij en bestaat al sinds 1988. Door het brede assortiment is er voor elk type aquarium wel een bruikbaar middel en/of plantenvoeding op maat te verkrijgen. 

Bij onlineaquariumspullen vindt een een breed aanbod van Easy-Life produkten binnen de volgende categoriën:


Waterbehandeling

 • Easy-Life Filtermedium is het meest veelzijdige waterbehandelingsproduct op de markt. Het kan gebruikt worden om water kristalhelder te maken.
 • Easy-Life Easystart is een filterstarter. Het doel is om bij de opstart van een zoet- of zeewateraquarium snel het water te zuiveren en te stabiliseren zodat het geschikt is voor vissen.
 • Easy-Life Catappa-X is een vloeibare variant van de catappa bladeren die worden toegevoegd aan het aquariumwater vanwege de heilzame werking op vissen en garnalen.


Plantenvoeding

 • Easy-Life profito is een professionele plantenvoeding voor perfecte plantengroei.
 • Easy-Life EasyCarbo is CO2 in vloeibare vorm. Onmisbaar voor een goede plantengroei.
 • Easy-Life Ferro bevat gemakkelijk opneembaar ijzer voor waterplanten. IJzer is onmisbaar voor een goede opbouw van plantenbladeren. Het zorgt voor de “groene kleur” van het blad door de aanmaak van bladgroen.
 • Easy-Life Root Sticks zijn een extra voedingsbuffer voor bij de wortels van waterplanten.
 • Easy-Life Fosfo geeft extra fosfaat voor een goede planten voor plantenaquariums waar een tekort aan fosfaat is.
 • Easy-Life Nitro geeft extra nitraat voor plantenaquaria die een tekort hebben aan nitraat.
 • Easy-Life Kalium is een macro-voedingsstof. Vaak onderschat en minstens zo belangrijk als ijzer.


Algen/Cyano

 • Easy-Life AlgExit is een veilig en effectief middel om veruit de meeste soorten algen in het zoetwateraquarium te bestrijden. Algen zoals baard-, penseel- en draadalgen, worden resoluut bestreden.
 • Easy-Life Blue Exit  is de nieuwe manier om blauwalgen (ofwel Cyanobacteriën) te verwijderen zonder gebruik te maken van antibiotica of verbindingen die koper bevatten.

 

Watertesten

 • Easy-Life 6-in-1 test strips laten binnen 60 seconden de resultaten zien van zes belangrijke waterparameters (Zuurgraad PH, Carbonaathardheid KH, Totale Hardheid GH, Chloor Cl, Nitrietgehalte NO2 en Nitraatgehalte NO3)


Easy-Life AlgExit

€8,95

AlgExit is een veilig en effectief middel om veruit de meeste soorten algen in het zoetwateraquarium te bestrijden. Algen zoals baard-, penseel- en draadalgen, worden resoluut bestreden.

Easy-Life blue exit

€8,75

Blue Exit is de nieuwe manier om blauwalgen te verwijderen zonder gebruik te maken van antibiotica of verbindingen die koper bevatten. Garnalen veilig!

Easy-Life EasyCarbo

€5,25

EasyCarbo is een zeer krachtige en effectieve koolstof­voeding voor aquariumplanten. Bovendien wordt ­algengroei actief tegengegaan en voorkomen.

Easy-Life Profito

€4,95

Easy-Life ProFito is een extra complete, universele plantenvoeding geschikt voor alle waterplanten in aquaria. De samenstelling van ProFito zorgt er voor, dat er een sterke, gezonde, weelderige plantengroei ontstaat en onderhouden wordt.

Easy-Life filtermedium

€4,95

Easy-Life Filtermedium is het meest veelzijdige waterbehandelingsproduct op de markt. Het kan gebruikt worden om water kristalhelder te maken. Het wordt toegepast als waterbereider, onderhouds­product, stimulator (o.a. van plantengroei), etc.

Easy-Life EasyStart

€5,50

EasyStart is een filterstarter. Het doel is om bij de opstart van een zoet- of zeewateraquarium snel het water te zuiveren en te stabiliseren zodat het geschikt is voor bewoners.

Easy-Life Ferro

€7,25

Easy-Life Ferro bevat gemakkelijk opneembaar ijzer voor waterplanten. IJzer is onmisbaar voor een goede opbouw van plantenbladeren. Het zorgt voor de “groene kleur” van het blad.

Easy-Life Voogle

€5,25

Easy_Life Voogle is een zeer efficiënt en veilig middel dat de weerstand verhoogt en het natuurlijke genezingsproces ondersteunt. Voogle vermijdt op deze manier het gebruik van antibiotica. Garnalen veilig.

Easy-Life Test strips 6 in 1

€15,95

Om een optimaal resultaat in uw aquarium te bereiken is het regelmatig testen van de water­kwaliteit van groot belang. De Easy-Life 6 in 1 Test Strips zijn snel en erg nauwkeurig.

Easy-Life root sticks

€8,95

De Easy-Life root sticks zijn ideaal om planten direct bij de wortels extra te voeden. Het product bevat 25 stuks speciale klei-sticks die erg voedzaam zijn.

Easy-Life Kalium

€7,25

Easy-Life Kalium is een macro-voedingsstof voor aquariumplanten en is minstens zo belangrijk als ijzer!

Easy-Life Fosfo

€7,25

Easy-Life Fosfo wordt gebruikt om tekorten aan fosfor (P) op te heffen. Een gebrek aan dit element leidt onherroepelijk tot haperende plantengroei of zelfs groeistilstand.

Easy-Life Catappa-X

€14,50

Catappa bladeren worden aan het aquariumwater toegevoegd vanwege de heilzame werking op vissen en garnalen. Catappa-X is de effectieve vloeibare variant hierop.

Easy-Life Nitro

€7,25

Easy-Life Nitro wordt gebruikt om tekorten aan stikstof op te heffen. Een gebrek aan dit element leidt onherroepelijk tot haperende plantengroei of zelfs groeistilstand.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »