Easy-Life root sticks

De Easy-Life root sticks zijn ideaal om planten direct bij de wortels extra te voeden. Het product bevat 25 stuks speciale klei-sticks die erg voedzaam zijn.

Lees meer...
Artikelnummer: 23.3.12
Aantal: 16

Easy-Life root sticks

 

De Easy-Life root sticks zijn ideaal om planten direct bij de wortels extra te voeden. Het product bevat 25 stuks speciale klei-sticks die erg voedzaam zijn.

Door de speciale voorbehandeling van deze sticks, vallen ze niet meteen uiteen bij contact met water. De afgifte van de voedingsstoffen gaat zodoende zeer geleidelijk over een periode van een aantal weken. Het water wordt dan ook helemaal niet troebel, zodat algen hiervan niet kunnen profiteren. Het product is erg gemakkelijk in gebruik en veroorzaakt geen extra watervervuiling.

Gebruik de Root Sticks bij planten met een grote behoefte aan wortelvoeding zoals bijvoorbeeld bij Cryptocoryne, Echinodorus of Lotus. Als de bodemlaag erg ondiep is of de plantenwortels zijn klein, dan kunnen de sticks erg eenvoudig opgebroken worden in kleinere stukjes. De Root Sticks zijn daarom in alle voorkomende gevallen te gebruiken. Geeft de plant alles wat ze nodig hebben.

Dit middel is veilig voor garnalen.

Dosering

In de bodem 1 Stick is voldoende voor 15-40 cm2 bodemoppervlak. 

Bij ondiepe bodems of kleine planten kan de stick gewoon in stukjes gebroken worden. De stick vertroebelt het water niet.

 
Inhoud

25 Stevige sticks van +- 55mm.
Dennis van Montfoort 10-07-2020 23:02

Zal qua werking goed zijn ding doen, maar eenmaal in het water komt er een bak kleipoeder vanaf. Alles zat onder de donkerrode kruimels. Ik ga voor de volgende keer de vimi capsules gebruiken.


Christian Coucke 18-02-2020 21:43


R Verheij 22-02-2018 15:57

Geven gelijkmatig hun voeding af en vallen niet uitelkaar ook zijn ze makkelijk ik kleine stukken te gebruiken.


Eddy Wilhelmina van mele 12-02-2018 15:14

plantjes doen het goed dus ok


4.25 sterren op basis van 4 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »