Bell cup 5-7cm

De Bell cup is een open natuurproduct en is daardoor goed te gebruiken als schuilplaats voor garnalen, kreeften en kleine vissen. De cup bevat veel goede stoffen zoals tannines & sporenelementen wat de Bell cup geschikt maakt voor black water aquaria.

Lees meer...
Artikelnummer: Bak 50
Aantal: 601

Bell cup 5-7cm

 

De Bell cup is een open natuurproduct en is daardoor goed te gebruiken als schuilplaats voor garnalen, kreeften en kleine vissen. De buitenkant van de Bell cup is tevens nog natuurlijker te maken door hier een aquariumplant of mos op te binden.

De Bell cups geven in het aquarium goede stoffen (tannines/looiuren en sporenelementen) af aan het water. De effecten van deze stoffen zijn te vergelijken met de stoffen uit catappa producten. Zo zorgen deze stoffen er voor dat de pH op een natuurlijke manier wordt verlaagd. Daarnaast werken deze stoffen antibacterieel en stressverlagend. De Bell cups geven het water een bruine kleur en zijn daarom ook geschikt om een blackwater biotoop mee te creëren.

Garnalen en andere kleine dieren schuilen en grazen graag op de Bell cups. Omdat de Bell cup een natuurproduct is kan deze in vorm, kleuring en afmetingen verschillen. Beschikbaar in 5-7 centimeter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen