Aquael shrimp set day & night 20

Aquael shrimp set day & night 20 zwart 25x25x30cm. Met deze complete set inclusief dekplaat, verlichting, filter en heater bent u meteen van de juiste techniek voorzien. Perfect doorzicht door het gepolijste glas. Inhoud: 19 liter.

Lees meer...
Aantal: 11

Aquael shrimp set day & night 20

 

Aquael shrimp set day & night 20 zwart 25x25x30cm. Met deze complete set inclusief dekplaat, verlichting, filter en heater bent u meteen van de juiste techniek voorzien. Perfect doorzicht door het gepolijste glas. Hierdoor hoeft u enkel nog de inrichting uit te kiezen en dan bent u helemaal klaar om te starten.

Het aquarium van deze shrimp set heeft een inhoud van 19 liter en is voorzien van een 4,8 Watt Aquael day & night LEDverlichting. Deze verlichting heeft 3 standen (daglicht, zonsopgang/ondergang, en nacht) waardoor het aquarium op een natuurlijke manier verlicht kan worden. Het lichtspectrum is tevens zo samengesteld dat het plantengroei actief ondersteund en de kleuren van dieren goed laat uitkomen.

Naast de verlichting is het aquarium voorzien van een Aquael turbo mini filter met een maximale uitstroom van 50-320 liter per uur (regelbaar).

Bij deze set komt tot slot ook nog de Aquael Fix 2 heater 50 Watt. Deze verwarming is standaard ingesteld op een stabiele 25 graden. Dit is de ideale temperatuur voor veel vissen en garnalen. U hoeft deze heater enkel in het stopcontact te steken en dus niet meer in te stellen!

Helemaal compleet en voorzien van de beste technieken voor een voordelige prijs!

*

* Let op, de Aquael socket link duo zit niet bij deze aquarium set.

E Roos 27-01-2021 21:19

Snelle levering, goede producten.


T Declercq 12-11-2020 10:14

Leuke set. Ik heb de achterkant zwart geverfd en zo zijn de bijgeleverde filter en verwarming amper zichtbaar. Planten doen het goed onder bijgeleverde lamp.

Minpuntje: de Aquael socket link duo waarmee je het licht kan programmeren is niet bijgeleverd, niet makkelijk te vinden en vrij prijzig. Als je zonder die socketlink wil gebruik maken van de verschillende lichtopties moet je het licht volledig uitschakelen en dan weer aanschakelen om een andere modus te hebben. Er is dus geen vloeiende overgang mogelijk.


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen