Aquael shrimp set day & night 10

Aquael shrimp set day & night 10 zwart 20x20x25cm. Met deze complete set inclusief dekplaat, verlichting, filter en heater bent u meteen van de juiste techniek voorzien. Perfect doorzicht door het gepolijste glas. Inhoud: 10 liter.

Lees meer...
Aantal: 6

Aquael shrimp set day & night 10

 

Aquael shrimp set day & night 10 zwart 20x20x25cm. Met deze complete set inclusief dekplaat, verlichting, filter en heater bent u meteen van de juiste techniek voorzien. Perfect doorzicht door het gepolijste glas. Hierdoor hoeft u enkel nog de inrichting uit te kiezen en dan bent u helemaal klaar om te starten.

Het aquarium van deze shrimp set heeft een inhoud van 10 liter en is voorzien van een 4,8 Watt Aquael day & night LEDverlichting. Deze verlichting heeft 3 standen (daglicht, zonsopgang/ondergang, en nacht) waardoor het aquarium op een natuurlijke manier verlicht kan worden. Het lichtspectrum is tevens zo samengesteld dat het plantengroei actief ondersteund en de kleuren van dieren goed laat uitkomen.

Naast de verlichting is het aquarium voorzien van een Aquael turbo mini filter met een maximale uitstroom van 50-320 liter per uur (regelbaar).

Bij deze set komt tot slot ook nog de Aquael Fix 2 heater 50 Watt. Deze verwarming is standaard ingesteld op een stabiele 25 graden. Dit is de ideale temperatuur voor veel vissen en garnalen. U hoeft deze heater enkel in het stopcontact te steken en dus niet meer in te stellen!

Helemaal compleet en voorzien van de beste technieken voor een voordelige prijs!

*

* Let op, de Aquael socket link duo zit niet bij deze aquarium set.

Brent De Rademaeker 12-12-2020 20:52

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen