Aquael shrimp set day & night 10

Aquael shrimp set day & night 10 zwart 20x20x25cm. Met deze complete set inclusief dekplaat, verlichting, filter en heater bent u meteen van de juiste techniek voorzien. Perfect doorzicht door het gepolijste glas. Inhoud: 10 liter.

Lees meer...
Aantal: 4

Aquael shrimp set day & night 10

 

Aquael shrimp set day & night 10 zwart. Dit compacte 10 liter aquarium is een complete set inclusief verlichting, filter, heater en afdekplaat en heeft een afmeting van 20x20x25cm. Perfect doorzicht door het gepolijste glas. Hierdoor hoeft u enkel nog de inrichting uit te kiezen en dan bent u helemaal klaar om te starten.

 

Verlichting

Het aquarium is voorzien van een zwarte 4,8 Watt Aquael day & night LED lamp. Deze verlichting heeft 3 standen (daglicht, zonsopgang/ondergang, en nacht) waardoor het aquarium op een natuurlijke manier verlicht kan worden. Het lichtspectrum is zo samengesteld dat het plantengroei actief ondersteund wordt en de kleuren van dieren goed uitkomen.

 

Filter

Het aquarium is voorzien van een Aquael turbo mini filter met een regelbare uitstroom van 50-320 liter per uur. Het Turbo Mini-filter zorgt voor mechanische en biologische filtratie en beluchting van water.

 

Heater

De set wordt tot slot geleverd inclusief de Aquael Fix 2 heater 50 Watt. Deze verwarming is standaard ingesteld op een stabiele 25 graden. Dit is de ideale temperatuur voor veel vissen en garnalen. U hoeft deze heater enkel in het stopcontact te steken en dus niet meer in te stellen!


Deze complete 10 liter aquarium set en voorzien van de beste technieken voor een voordelige prijs!

*

* Let op, de Aquael socket link duo zit niet bij deze aquarium set.

Brent De Rademaeker 12-12-2020 20:52

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »