Aquael OptiBent set 30

De Aquael OptiBent set 30 is voorzien van gebogen hoeken aan de voorkant en is gemaakt van optic white glas voor optimaal doorzicht. Deze set bevat tevens een filter, verlichting, verwarming, dekplaat en onderlegger. Afmetingen: 29x29x35 cm.

Lees meer...
Aantal: 17

Aquael OptiBent set 30

 

De Aquael OptiBent set 30 is een nano aquarium met de afmetingen 29x29x35 centimeter (lxbxh) en met een inhoud van 29 liter water. Dit aquarium is voorzien van ronde hoeken aan de voorkant en optic white glas voor optimaal doorzicht. Deze set wordt geleverd inclusief filter, verlichting, verwarming, dekplaat en onderlegger. Perfect voor garnalen & aquascapen!

 

Verlichting

De zwarte lamp van het aquarium is een Aquael Leddy Slim Duo 10W Sunny/Plant Day and Night. Deze verlichting heeft 3 standen (daglicht, zonsopgang/ondergang, en nacht) waardoor het aquarium op een natuurlijke manier verlicht kan worden. Het lichtspectrum is tevens zo samengesteld dat het plantengroei actief ondersteund en de kleuren van dieren goed uitkomen. Vanwege de nieuwste technieken bent u verzekerd van een zeer zuinige lamp met de hoogste lichtopbrengsten.

 

Filter

Het meegeleverde filter is een Aquael Fan Filter Mini-Plus met een regelbare uitstroom van 40-260 liter per uur, beluchting en waterstroomrichting

 

Heater

Het aquarium wordt verwarmd met een  Aquael Ultra Heater 25 watt. Deze design verwarming is eenvoudig te bedienen middels het ONE-TOUCH systeem. De elektronische thermostaat werkt met een uitzonderlijke precisie (+/- 0,25 ° C) om een constante temperatuur in het aquarium te handhaven. De instelbare temperatuur is 20 t/m 33 ° C.


Helemaal compleet en voorzien van de beste technieken voor een voordelige prijs!

Onderstaande video van de leverancier is in het Pools maar kan helpen bij de beeldvorming:

* Wij leveren de OptiBent standaard in de zwarte kleur uitvoering.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »