Aqua-Noa CO2 set 400 hervulbaar Profi (M) - CO2 aquarium set

De Aqua-Noa CO2 set 400 hervulbaar Profi (M) is een complete plug & play CO2 set voor aquaria tot 400 liter. De set is zeer compleet met onder andere een hervulbare CO2 fles (2000g), glazen L diffusor, profi drukregelaar, etc. Verkrijgbaar in 2 types.

Artikelnummer: 54.6.2
Aantal: 2

Aqua-Noa CO2 set 400 hervulbaar Profi (M)

 

De Aqua-Noa CO2 set 400 hervulbaar Profi (M) is een complete plug & play CO2 set voor aquaria tot 400 liter. De set is van alle gemakken voorzien en is zeer gemakkelijk op te zetten en direct in gebruik te nemen. De fles wordt gevuld geleverd. De onderdelen van deze set(s):

De Aqua-Noa 2000 gram hervulbare CO2 fles is voorzien van een platte bodem om rechtop te kunnen staan. Daarnaast is de fles voorzien van een veiligheidsbeugel om de kop & het draaimechanisme te beschermen. Tevens kan de fles hieraan worden opgehangen. De fles wordt gevuld afgeleverd en indien leeg hervullen we deze natuurlijk snel en voordelig voor u.

Middels de Aqua-Noa drukregelaar Profi M1 kunt u gemakkelijk de CO2 toevoer aanpassen en bijstellen. Deze drukregelaar werkt middels een naaldventiel voor een fijnafstelling van de CO2 bellen. Tevens voorzien van een overdrukventiel, cilindermanometer en werkdrukmeter.

De Aqua-Noa glazen CO2 Diffusor Large is een diffusor met een fijne keramische ring waardoor de bellen zeer klein gemaakt worden, wat zorgt voor een snelle & makkelijke opname van de CO2 in het aquarium. De diffusor valt omdat deze van glas is nagenoeg niet op in het aquarium en is daarom zeer goed toe te passen in aquascapes. Bij dit systeem wordt een losse bellenteller & terugslagventiel geleverd.

Daarnaast komt zowel de Profi als de Profi M met vele extra's zoals; CO2 continutest, Testvloeistof 20ml met pipet, 2 meter CO2 slang, 1 meter silicone slang en moersleutel.

Tot slot komt de Profi M met een additioneel geïntegreerd magneetventiel welke niet in de Profi set zit. Middels dit magneetventiel kan worden gewerkt met een tijdschakelaar (voor nachtuitschakeling) of pH controller.

Conny van de Sanden 19-12-2023 18:10

Het in elkaar zetten was even zoeken aangezien er geen Nederlandse beschrijving bij zat


Yves Baudin 26-01-2023 21:53

Il n'est pas encore en fonction, mais la qualité de fabrication est évidente.


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »