Milwaukee pH controller met CO2 regeling

De Milwaukee pH controller met CO2 regeling (MC122 PRO) stelt u in staat om de pH waarde continu te monitoren en de CO2 dosering hierop aan te passen. Professionele controller welke is voorzien van de beste technieken voor de meest accurate resultaten.

Lees meer...
Artikelnummer: 54.5.4
Aantal: 5

Milwaukee pH controller met CO2 regeling

 

De Milwaukee pH controller met CO2 regeling (MC122 PRO) stelt u in staat om de pH waarde continu te monitoren en de CO2 dosering hierop aan te passen. Het magneetventiel (niet meegeleverd) van het CO2-systeem kan gemakkelijk worden aangesloten op het stekkerblok van de MC122 PRO pH controller. Vervolgens kan de pH-elektrode in het aquarium worden geplaatst en de gewenste pH waarde worden ingevoerd op de controller.

Het systeem is nu ingesteld en de pH waarde wordt constant gemonitord door de controller. Komt de pH waarde boven de ingestelde waarde dan wordt het magneetventiel aangestuurd om verder open te gaan waardoor er meer CO2 aan het aquarium wordt toegevoegd. Wanneer de ingestelde pH-waarde wordt bereikt wordt het magneetventiel gesloten en stop de CO2 aanvoer.

Door middel van een draaiknop kan de gewenste pH waarde worden ingesteld. Een waarschuwingsled op de monitor geeft vervolgens aan wanneer de pH waarde boven de ingestelde waarde komt en zorgt er vervolgens voor dat de magneetventiel wordt open gezet. De monitor wordt geleverd met een pH-elektrode met BNC aansluiting.

De MC122 PRO pH contoleer dient te worden gekalibreerd voor gebruik (spullen meegeleverd voor 1 kalibratie). Om accurate waarden te houden is het raadzaam om de kalibratie maandelijks te herhalen.

 

Specificaties

  • Meetbereik 0.0 - 14.0 pH
  • Accuraatheid +/-0.2 ph
  • Display weergave 0.1
  • Manuele kalibratie op 2 punten (7 en 4 voor de lage regio)
  • Instelbare gewenste pH van 5.5 tot 9.5
  • Gemakkelijk afleesbaar LCD scherm
  • pH elektrode met 2 meter kabel
  • Inclusief 12V adapter
  • Afmetingen 148 x 82,5 x 32 mm


Inclusief ophanging voor de controller en elektrode.
Wij leveren deze pH controller standaard inclusief pH elektrode. *pH elektrode heeft een garantieduur van 6 maanden, de pH controller unit 2 jaar.

Voor optimale levensduur van de pH elektrode is het sterk aan te raden om deze te bewaren in bewaaroplossing. Dopje om de bewaaroplossing in te doen en om de elektrode te schuiven wordt meegeleverd met deze pH controller.

Bekijk hier de handleiding.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »