Aqua-Noa CO2 set 400 hervulbaar basic (M) - CO2 aquarium set

De Aqua-Noa CO2 set 400 hervulbaar basic (M) is een complete plug & play CO2 set voor aquaria tot 400 liter. De set is zeer compleet met onder andere een hervulbare CO2 fles (2000g), plastic diffusor, basic drukregelaar, etc. Verkrijgbaar in 2 types.

Artikelnummer: 54.1.3
Aantal: 3

Aqua-Noa CO2 set 400 hervulbaar basic (M)

 

De Aqua-Noa CO2 set 400 hervulbaar basic (M) is een complete plug & play CO2 set voor aquaria tot 400 liter. De set is van alle gemakken voorzien en is zeer gemakkelijk op te zetten en direct in gebruik te nemen. De fles wordt gevuld geleverd. De onderdelen van deze set(s):

De Aqua-Noa 2000 gram hervulbare CO2 fles is voorzien van een platte bodem om rechtop te kunnen staan. Daarnaast is de fles voorzien van een veiligheidsbeugel om de kop & het draaimechanisme te beschermen. Tevens kan de fles hieraan worden opgehangen. De fles wordt gevuld afgeleverd en indien leeg hervullen we deze natuurlijk snel en voordelig voor u.

Middels de Aqua-Noa drukregelaar Basic M1 kunt u gemakkelijk de CO2 toevoer aanpassen en bijstellen. Deze drukregelaar werkt middels een naaldventiel voor een fijnafstelling van de CO2 bellen. Tevens voorzien van een overdrukventiel en een cilindermanometer.

De Aqua-Noa CO2 Diffusor ML2 is een diffusor, bellenteller en terugslagventiel in één. Middels de fijne keramische ring worden de bellen zeer klein gemaakt wat zorgt voor een snelle & makkelijke opname van de CO2 in het aquarium. De diffusor komt met een slangaansluiting met wartelmoer voor stevige aansluiting.

Daarnaast komt zowel de Basic als de Basic M met vele extra's zoals; CO2 continutest, Testvloeistof 20ml met pipet, 2 meter CO2 slang en moersleutel.

Tot slot komt de Basic M met een additioneel magneetventiel welke niet in de Basic set zit. Middels dit magneetventiel kan worden gewerkt met een tijdschakelaar (voor nachtuitschakeling) of pH controller.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »