Aqua-Noa CO2 set 200 hervulbaar Profi (M) - CO2 aquarium set

De Aqua-Noa CO2 set 200 hervulbaar Profi (M) is een complete plug & play CO2 set voor aquaria tot 200 liter. De set is zeer compleet met onder andere een hervulbare CO2 fles (500g), glazen diffusor, profi drukregelaar, etc. Verkrijgbaar in 2 types.

Artikelnummer: 53.5.2
Aantal: 3

Aqua-Noa CO2 set 200 hervulbaar Profi (M)

 

De Aqua-Noa CO2 set 200 hervulbaar Profi (M) is een complete plug & play CO2 set voor aquaria tot 200 liter. De set is van alle gemakken voorzien en is zeer gemakkelijk op te zetten en direct in gebruik te nemen. De fles wordt gevuld geleverd. De onderdelen van deze set(s):

De Aqua-Noa 500 gram hervulbare CO2 fles is voorzien van een voet met platte bodem om rechtop te kunnen staan. Daarnaast is de fles voorzien van een veiligheidsbeugel om de kop & het draaimechanisme te beschermen. Tevens kan de fles hieraan worden opgehangen. De fles wordt gevuld afgeleverd en indien leeg hervullen we deze natuurlijk snel en voordelig voor u.

Middels de Aqua-Noa drukregelaar Profi M1 kunt u gemakkelijk de CO2 toevoer aanpassen en bijstellen. Deze drukregelaar werkt middels een naaldventiel voor een fijnafstelling van de CO2 bellen. Tevens voorzien van een overdrukventiel, cilindermanometer en werkdrukmeter.

De Aqua-Noa glazen CO2 Diffusor is een diffusor, bellenteller en terugslagventiel in één. Middels de fijne keramische ring worden de bellen zeer klein gemaakt wat zorgt voor een snelle & makkelijke opname van de CO2 in het aquarium. De diffusor valt omdat deze van glas is nagenoeg niet op in het aquarium en is daarom zeer goed toe te passen in aquascapes.

Daarnaast komt zowel de Profi als de Profi M met vele extra's zoals; CO2 continutest, Testvloeistof 20ml met pipet, 2 meter CO2 slang, 1 meter silicone slang en moersleutel.

Tot slot komt de Profi M met een additioneel geïntegreerd magneetventiel welke niet in de Profi set zit. Middels dit magneetventiel kan worden gewerkt met een tijdschakelaar (voor nachtuitschakeling) of pH controller.

Erik van Looy 26-07-2023 14:36

Zoal op internet zo ook ontvangen ziet er degelijk uit, wil na een tijdje mijn review met praktijk ervaring aanvullen.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »