Aqua Della Aquarium Grind mix grijs/zwart

Het aquariumgrind van Aqua Della is een decoratieve en functionele bodem die uitstekend geschikt is voor gebruik in aquaria. De aquariumbodem bestaat uit hoogwaardige bestanddelen en geeft geen schadelijke stoffen aan het water af. Kleur: grijs + zwart.

Lees meer...
Artikelnummer: Invullen
Aantal: 15

Aqua Della Aquarium Grind mix grijs/zwart

 

Aqua Della Aquarium Grind mix grijs/zwart is een grijs+zwarte kwartsgrind voor in het aquarium. De kwartsgrind is afgerond waardoor dit een prettige bodem is voor bodembewoners zoals garnalen en bodemvissen. Door het afronden van de korrel ontstaat een mooie bodembedekking zonder scherpe randjes waar de garnalen en vissen zich aan kunnen bezeren. Ook zorgt deze afronding voor een goede doorstroming in de bodem zodat goede bacteriën voldoende afvalstoffen kunnen verwerken.

Door de structuur van het grind blijven planten goed staan en kunnen zich goed hechten aan de bodem. In geval van een beplant aquarium is het wel raadzaam om de grind bodem te combineren met een (garnalen)veilige voedingsbodem.

Dit grijs/zwarte kwartsgrind is pH en kH neutraal en heeft geen invloed op de waterwaarden. Geeft geen stoffen en/of kleuringen af. Voor gebruik even afspoelen met lauwwarm water.


Korrelgrootte: 2-4mm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen