Rotala wallichii - In Vitro Cup

De Rotala wallichii is een stengel vormende aquariumplant waarvan de bladeren rood/bruin kleuren. Deze plant heeft fijne bladeren en is dan ook de ideale verstopplaats voor kleine aquariumdieren. Wordt +- 35 centimeter hoog.

Lees meer...
Aantal: 3

Rotala wallichii - In Vitro Cup

 

De Rotala wallichii is een stengel vormende aquariumplant waarvan de bladeren rood/bruin kleuren. De Rotala wallichii is een veeleisende aquariumplant die prachtige roodgekleurde pluimen kan ontwikkelen onder intensieve licht omstandigheden.

De Rotala wallichii is ideaal voor de midden/achter zone in het aquarium en zal door de rood/bruine kleur een mooi effect geven binnnen het aquarium. De decoratieve waarde van deze plant komt het beste tot uiting indien deze als een groepje worden geplant in het aquarium. De stengels moeten worden geplant met enige tussenruimte, zodat licht ook de onderste delen van de plant kunnen bereiken.

Deze plant is makkelijk te stekken. Door een stukje van de plant af te knippen en deze te herplanten zal er een nieuwe stengel groeien. De Rotala wallichii geeft de voorkeur aan wat zachter en zuurder water.

 

Hoogte  35-40 centimeter
Temperatuur 20 - 30° C
Licht Veel - erg veel
pH 5,5 - 7,5
CO2 behoefte 15-25 mg/L

Benjamin Lensink 27-03-2023 17:30

Prachtige plantjes, na een paar dagen beginnen ze al goed te groeien in de aquasoil!


Barry Laros 15-01-2020 19:04

Leuk plantje in onze 35 liter bak, de garnaaltjes vinden ze ook leuk!


Lianne Donkers 08-05-2019 09:58

groeit mooi en snel, handig voor kleine garnalen om zich in te verstoppen.


4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »