Cryptocoryne wendtii 'Green' - In vitro cup

De Cryptocoryne wendtii green is een van de meest populaire crypto soorten binnen het aquarium. De makkelijkheid van deze crypto in combinatie met de mooie donkergroene kleuren maken deze crypto een echte aanwinst. Wordt +- 5-10 centimeter hoog.

Lees meer...
Aantal: 2

Cryptocoryne wendtii 'Green' - In vitro cup

 

De Cryptocoryne wendtii green is een van de meest populaire crypto soorten binnen het aquarium. De makkelijkheid van deze crypto in combinatie met de mooie donkergroene kleuren maken deze crypto een echte aanwinst. Bij het aanplanten van de Cryptocoryne wendtii green gebeurt het vaak dat de plant veel van zijn bladeren verliest. Dit is niet erg aangezien de wortel van de plant gezond is. Geef de plant even de tijd en hij zal volledig terug komen met sterke, donkergroene bladeren. Deze crypto is gemakkelijk te houden en populair bij zowel de beginnende als gevorderde aquariuaan.

Deze crypto is gemakkelijk in onderhoud. ''Normale hoeveelheden'' licht zijn voor deze plant meer dan voldoende. Met de toevoeging van een beetje plantenvoeding en/of bodemtabletten heeft u vrijwel geen omkijken naar deze aquariumplant.

De crypto aquariumplanten veermeerderen zich door middel van uitlopers.

 

 Hoogte  5-10 centimeter
Temperatuur 20 - 30° C
Licht Normaal
pH 5,5 - 8,0

 

roger gielis 06-08-2023 14:16

Ok........


Bringme Jerry Wagenaar 21-03-2019 19:34

Staan ruim een maand later nog groener dan toen ze geleverd werden. Verder snelle service en zeer goede verpakking van de producten.


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen