SuperFish smart-air 1

De SuperFish smart-air 1 is speciaal ontwikkeld om een ultra stille luchtpomp te zijn met slechts 38dB geluidsproductie. De smart-air 1 heeft een luchtopbrengst van 19,2 liter per uur en een stroomverbruik van slechts 1 watt.

Lees meer...
Artikelnummer: 35.6.1
Aantal: 2

SuperFish smart-air 1

 

De SuperFish smart-air 1 is speciaal ontwikkeld om een ultra stille luchtpomp te zijn met slechts 38dB geluidsproductie. De SuperFish smart-air luchtpompjes komen met een zuignap op de achterkant waarmee de luchtpomp direct op het aquarium of in de kast ''geplakt'' kan worden. Omdat de luchtpump daardoor zweeft zijn de trillingen van de pomp minimaal te horen waardoor deze luchtpomp fluisterstil is!

De SuperFish smart-air 1 heeft een luchtopbrengst van 19,2 liter per uur en heeft 1 uitgang. De pomp wordt veelal gebruikt in kleine aquaria tot 50 liter. De pomp kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst en neemt weinig ruimte in door het platte design.

Belangrijk: door het design is het niet mogelijk om het membraan te vervangen. Hierdoor heeft de luchtpomp een levensduur van circa 1 jaar. De SuperFish smart-air luchtpompjes worden geleverd zonder accessoires.

Specificaties

  • Opbrengst van 19,2 liter per uur (niet regelbaar)
  • Stroomverbruik, 1 Watt
  • Druk, 0,011 mpa
  • 1 uitgang

Kijk hier voor de Superfish Smart-air handleiding.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »