SuperFish Scaper LED 93

De SuperFish Scaper LED 93 is speciaal ontwikkeld voor perfecte plantengroei en aquascaping. Deze lamp is geschikt voor open & gesloten aquaria van 74 t/m 93 centimeter. De lamp heeft een stroomverbruik van 35W en 78 LED's voor optimale belichting.

Artikelnummer: 35.1.5
Aantal: 2

SuperFish Scaper LED 93

 

De SuperFish Scaper LED 93 is speciaal ontwikkeld voor perfecte plantengroei en aquascaping. De lamp heeft een stroomverbruik van 35W en 78 LED's voor optimale belichting. De Scaper LED verlichting van SuperFish heeft een lichtuitstraling van 269 PAR en behoort daarmee bij de lampen met een advanced★★★/hoge lichtopbrengst. Deze lamp is dan ook zeer geschikt voor moeilijke aquariumplanten of aquariumplanten welke een hoge lichtintensiteit behoeven.

De SuperFish Scaper LED lampen zijn geschikt voor zowel open als gesloten aquaria. Elke lamp komt met uitschuifbare clips voor plaatsing op de glasrand (maximaal 10mm) en clips voor plaatsing in een gesloten aquarium met kap. De Scaper LED 93 heeft een lengte van 73,5 centimeter en kan geplaatst worden boven aquaria van 74-93 centimeter.

De lampen zijn zeer veilig en hebben een laag voltage (20 Volt DC). Daarnaast zijn de lampen waterdicht (IP68) waardoor de lampen een onderdompeling in het aquarium makkelijk overleven. Elke lamp komt compleet met een 200cm kabel, schakelaar, adapter, uitschuifbare steunen voor open aquaria en clips voor een gesloten aquarium.

De SuperFish Scaper LED is te gebruiken in combinatie met de SuperFish LED Controller voor nabootsing zonsopkomst, zonsondergang en dim-functie.

Specificaties

  • Voor aquaria van 74-93 centimeter
  • Stroomverbruik: 35 Watt
  • Branduren: +- 10.000
  • Aantal led's: 78
  • Lumen: 4680
  • Kleurtemperatuur 7300K
  • Voor glasdiktes t/m 10 millimeter bij open bak

Kijk hier voor de Superfish scaper LED gebruikershandleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen