SuperFish Scaper LED 74

De SuperFish Scaper LED 74 is speciaal ontwikkeld voor perfecte plantengroei en aquascaping. Deze lamp is geschikt voor open & gesloten aquaria van 55 t/m 74 centimeter. De lamp heeft een stroomverbruik van 28W en 54 LED's voor optimale belichting.

Artikelnummer: 35.1.4
Aantal: 3

SuperFish Scaper LED 74

 

De SuperFish Scaper LED 74 is speciaal ontwikkeld voor perfecte plantengroei en aquascaping. De lamp heeft een stroomverbruik van 28W en 54 LED's voor optimale belichting. De Scaper LED verlichting van SuperFish heeft een lichtuitstraling van 269 PAR en behoort daarmee bij de lampen met een advanced★★★/hoge lichtopbrengst. Deze lamp is dan ook zeer geschikt voor moeilijke aquariumplanten of aquariumplanten welke een hoge lichtintensiteit behoeven.

De SuperFish Scaper LED lampen zijn geschikt voor zowel open als gesloten aquaria. Elke lamp komt met uitschuifbare clips voor plaatsing op de glasrand (maximaal 10mm) en clips voor plaatsing in een gesloten aquarium met kap. De Scaper LED 74 heeft een lengte van 54,5 centimeter en kan geplaatst worden boven aquaria van 55-74 centimeter.

De lampen zijn zeer veilig en hebben een laag voltage (20 Volt DC). Daarnaast zijn de lampen waterdicht (IP68) waardoor de lampen een onderdompeling in het aquarium makkelijk overleven. Elke lamp komt compleet met een 200cm kabel, schakelaar, adapter, uitschuifbare steunen voor open aquaria en clips voor een gesloten aquarium.

De SuperFish Scaper LED is te gebruiken in combinatie met de SuperFish LED Controller voor nabootsing zonsopkomst, zonsondergang en dim-functie.

Specificaties

  • Voor aquaria van 55-74 centimeter
  • Stroomverbruik: 28 Watt
  • Branduren: +- 10.000
  • Aantal led's: 54
  • Lumen: 3240
  • Kleurtemperatuur 7300K
  • Voor glasdiktes t/m 10 millimeter bij open bak

Kijk hier voor de Superfish scaper LED gebruikershandleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »