SuperFish Nano Led

De SuperFish Nano Led verbruikt slechts 0,6 Watt en is geschikt voor de echt kleine aquaria tot 5 liter zoals een betta bakje, wabi kusa of nano plantenbakje. Tevens geschikt om bepaalde donkere hoeken in het aquarium extra te verlichten (spot).

Lees meer...
Artikelnummer: 35.1.8
Aantal: 2

SuperFish Nano Led

 

De SuperFish Nano Led verbruikt slechts 0,6 Watt en is geschikt voor de echt kleine aquaria tot 5 liter zoals een betta bakje, wabi kusa of nano plantenbakje. De lamp heeft 1 LED en is ook geschikt om bepaalde donkere hoeken in het aquarium extra te verlichten (spot).

De SuperFish Nano Led is speciaal ontwikkeld voor gebruik boven aquaria / vochtige omgeving en is dan ook zeer veilig in gebruik (IP67). Met zijn lage stroomverbruik (0,6W) en lange levensduur (+- 10.000 branduren) is deze lamp een duurzame keuze voor lange tijd.

De lamp is zeer eenvoudig te monteren middels een klem op de voet van de lamp. Zo is de lamp gemakkelijk te gebruiken op glasranden tot en met 4 millimeter dik. Vanwege het kleine design valt de lamp bijna niet op en is deze in verhouding met zijn kleine toepassing.

Specificaties

  • Stroomverbruik: 0,6 Watt
  • Veilig DC-12 Volt
  • Levensduur: +- 10.000 branduren
  • Voor glasdiktes: t/m 4 millimeter
  • Kleur: zwart
0 sterren op basis van 0 beoordelingen