SuperFish Koi Flow 30

De SuperFish Koi Flow 30 is een krachtige luchtpomp met een opbrengst van 1800 liter per uur tegen een gering stroomverbruik van 25W. Ideaal voor aquariumstellingen, vijvers en andere grote waterbakken. Inclusief luchtverdeler (1 naar 6).

Artikelnummer: 17.1.2
Aantal: 2

SuperFish Koi Flow 30

 

De SuperFish Koi Flow 30 is een krachtige luchtpomp met een opbrengst van 1800 liter per uur tegen een gering stroomverbruik van 25 Watt. De luchtpomp is voorzien van een stevige behuizing en wordt geleverd met een luchtverdeler naar 6 x 4-6mm slangen. Dit maakt de luchtpomp ideaal voor aquariumstellingen, vijvers en andere grote waterbakken.

De lucht wordt eerst door een sponsje gezogen alvorens het de luchtpomp in gaat. Dit zorgt voor het uitfilteren van stofdeeltjes zodat enkel schone lucht in het water geblazen wordt. De 1800 liter lucht per uur komt uit 1 uitgang maar is gemakkelijk te verdelen naar maximaal ongeveer 15/18 sponsfilters, luchtstenen en/of andere diffusors.

Door de goede kwaliteit en sterke behuizing is deze luchtpomp geschikt voor aquarium en vijver gebruik.

Specificaties

  • Stroomverbruik: 25 Watt
  • Opbrengst: 1800 liter per uur (niet regelbaar)
  • Luchtdruk: 0.025 MPa
  • Inclusief 6-weg luchtverdeler


Voor deze luchtpomp zijn voordelige service setjes te bestellen zodat slijtage onderdelen gemakkelijk te vervangen zijn. Hierdoor is de luchtpomp langdurig te gebruiken en zeer duurzaam in gebruik! Verkrijgbaar op bestelling, mailen kan naar: [email protected].

0 sterren op basis van 0 beoordelingen