SuperFish Koi Flow 20

De SuperFish Koi Flow 20 is een krachtige luchtpomp met een opbrengst van 1200 liter per uur tegen een gering stroomverbruik van 15W. Ideaal voor aquariumstellingen, vijvers en andere grote waterbakken. Inclusief luchtverdeler (1 naar 6).

Artikelnummer: 17.1.1
Aantal: 3

SuperFish Koi Flow 20

 

De SuperFish Koi Flow 20 is een krachtige luchtpomp met een opbrengst van 1200 liter per uur tegen een gering stroomverbruik van 15 Watt. De luchtpomp is voorzien van een stevige behuizing en komt direct met een luchtverdeler naar 6 x 4-6mm slangen. Dit maakt de luchtpomp ideaal voor aquariumstellingen, vijvers en andere grote waterbakken.

De lucht wordt eerst door een sponsje gezogen alvorens het de luchtpomp in gaat. Dit zorgt voor het uitfilteren van stofdeeltjes zodat enkel schone lucht in het water geblazen wordt. De 1200 liter lucht per uur komt uit 1 uitgang maar is gemakkelijk te verdelen naar maximaal ongeveer 10/12 sponsfilters, luchtstenen en/of andere diffusors.

Door de goede kwaliteit en sterke behuizing is deze luchtpomp geschikt voor aquarium en vijver gebruik.

Specificaties

Stroomverbruik: 15 Watt
Opbrengst: 1200 liter per uur (niet regelbaar)
Luchtdruk: 0.025 MPa

Voor deze luchtpomp zijn voordelige service setjes te bestellen zodat slijtage onderdelen gemakkelijk te vervangen zijn. Hierdoor is de luchtpomp langdurig te gebruiken en zeer duurzaam in gebruik! Verkrijgbaar op bestelling, mailen kan naar: [email protected].

0 sterren op basis van 0 beoordelingen