Staurogyne repens - In pot

Staurogyne repens is een mooi groene aquariumplant voor de voorgrond. Deze plant is makkelijk te houden en te vermeerderen en vormt met zijn bladeren veel schuilplaatsen voor garnalen, kreeften en vissen. Wordt +- 5-10 centimeter hoog.

Lees meer...
Artikelnummer: Blister pot
Aantal: 2

Staurogyne repens - In pot

 

Staurogyne repens is een mooi groene aquariumplant voor de voorgrond. De Staurogyne repens is makkelijk te houden en te vermeerderen en vormt met zijn bladeren veel schuilplaatsen voor garnalen, kreeften en vissen. Wordt +- 5-10 centimeter hoog en is daarmee ook een ideale plant voor in nano aquaria.

Staurogyne repens is een makkelijke aquariumplant die vrijwel geen eisen stelt aan de waterwaarden. Deze plant doet het ook goed met wat minder licht. De fris groene bladeren van de Staurogyne repens zorgen voor een natuurlijk geheel in het aquarium.

De Staurogyne repens is gemakkelijk te vermeerderen door de planten in twee delen te knippen en vervolgens opnieuw te planten. Uit de basis van de bladknopen zullen nieuwe wortels vormen die hun weg naar de bodem zoeken.

Frank Van Westen 30-10-2020 10:36

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


Anton Driessen 16-09-2020 10:19

Mooie plant mooi van kleur en groeit goed


Veerle Vantieghem 14-02-2019 21:33

Hele mooie gezonde plant. Mijn garnaaltjes zijn er zot van.


4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen