SL-aqua More White

SL-aqua More White is een compleet garnalenvoer die bestaat uit een mix van plantaardige en dierlijke ingrediënten. Dit voer is rijkelijk aangevuld met ongebonden calcium en chitine om vervelling en opbouw van een sterk pantser optimaal te ondersteunen.

Lees meer...
Artikelnummer: 02.2.3
Aantal: 43

SL-aqua More White

 

SL-aqua More White is een compleet garnalenvoer die bestaat uit een mix van plantaardige en dierlijke ingrediënten. Hierdoor ontstaan een uitgebalanceerd garnalenvoer die geschikt is voor dagelijks gebruik. Dit voer zorgt voor optimale ondersteuning van de groei, kleur en kweek en helpt bij het voorkomen van groeiproblemen bij garnalen.

SL-aqua More White is aangevuld met vrij gebonden calcium en chitine wat zorgt voor ondersteuning van de vervelling en helpt bij het opbouwen van een sterk pantser. Tevens worden problemen omtrent de vervelling met dit voer voorkomen en het immuunsysteem versterkt.

De vrij gebonden calcium en mineralen in dit garnalenvoer zorgen tevens voor de aanmaak van meer pigment bij garnalen. Dit gebeurt op een geheel natuurlijke manier waardoor vooral de witdekking bij Caridina garnalen vanaf een jonge leeftijd aanzienlijk zal verbeteren. Dit voer versterk in principe alle kleuren maar het effect zal het grootste zijn bij de witdekking.

Inhoud en dosering: 30 gram White sticks. SL-aqua white is geschikt voor dagelijks gebruik en is een compleet garnalenvoer. Zo veel voeren als de garnalen eten in circa 1 a 2 uur.

Briefpost

Dit product kan met briefpost worden verzonden en weegt 45 gram (verzendgewicht). Verzending met briefpost is mogelijk tot 200 gram.

U. Dijkshoorn 01-12-2020 22:08

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »