SL-aqua More Snowflakes

SL-aqua Snowflakes zijn 100% natuurlijke snowflakes die volledig zijn gemaakt van sojaschillen. De snowflakes worden vaak gebruikt als aanvullende voeding of tijdens vakanties. Snowflakes stimuleert de groei van mycelia waar garnalen een lange tijd van ku

Lees meer...
Artikelnummer: 02.2.4
Aantal: 16

SL-aqua More Snowflakes

 

SL-aqua Snowflakes zijn 100% natuurlijke snowflakes die volledig zijn gemaakt van sojaschillen. Deze bevatten erg veel plantaardige proteïne en vezels waardoor de celdeling en groei van garnalen goed wordt ondersteund. Tevens zorgen natuurlijke mineralen voor ondersteuning van de vervelling en worden problemen omtrent de vervelling voorkomen.

De samengeperste sojaschillen van de snowflakes vallen onder water uit elkaar waardoor een groot deel van de bodem wordt bedekt met de snowflakes. De garnalen kunnen hier gemakkelijk van eten. De resten die overblijven of in de bodem verdwijnen stimuleren de groei van een goede schimmel, mycelia. De mycelia wordt veel gegeten door garnalen en micro-organismen. Ook de micro-organismen zorgen weer voor veel voeding voor de garnalen. Hierdoor wordt snowflakes ook wel het vakantievoer voor garnalen genoemd.

Aangezien dit voer er voor zorgt dat zowel jonge als volwassen garnalen altijd voldoende voedsel tot beschikking hebben wordt de kweek en het overlevingspercentage van jonge garnalen aanzienlijk verbeterd.

Inhoud en dosering: 30 gram Snowflakes sticks. Wij raden aan om 1 a 2 keer per week snowflakes te voeren als aanvullende voeding. Resten kunnen gerust blijven liggen en zullen het water niet vervuilen. U kunt simpelweg wat extra geven wanneer u een poosje weg gaat.

 

Briefpost

Dit product kan met briefpost worden verzonden en weegt 45 gram (verzendgewicht). Verzending met briefpost is mogelijk tot 200 gram.

Brent De Rademaeker 04-12-2020 12:07

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


M Jansen 14-03-2019 19:23

Garnalen zijn er gek op


4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen