SL-aqua More Meat

SL-aqua More Meat is een compleet garnalenvoer en bevat vooral dierlijke ingrediënten. Deze hoogwaardige ingrediënten zijn zeer hoog aan voedingsstoffen, eiwitten en aminozuren en zorgen voor een optimale groei, kleur en kweek.

Lees meer...
Artikelnummer: 02.2.2
Aantal: 60

SL-aqua More Meat

 

SL-aqua Meat is een compleet garnalenvoer en bevat vooral dierlijke ingrediënten. Deze hoogwaardige ingrediënten zijn zeer hoog aan voedingsstoffen, eiwitten en aminozuren en zorgen voor een optimale groei, kleur en kweek bij garnalen.

De eiwitten die van nature vooral voorkomen in dierlijke ingrediënten zorgen voor een goede celopbouw waardoor de groei wordt ondersteund en groeiproblemen worden voorkomen. Aminozuren en enzymen zorgen samen voor een goede stofwisseling en zorgen dat alle processen goed kunnen plaatsvinden. Derhalve wordt ook het verteringsstelsel gestimuleerd waardoor voedingsstoffen nog beter kunnen worden opgenomen. 

Daarnaast zijn er aan SL-aqua Meat extra natuurlijke vitamines en mineralen toegevoegd die zorgen voor ondersteuning van de algehele gezondheid, kleuring en vervelling. Zo worden problemen voorkomen en ontstaat een algeheel complete en optimaal ondersteunende voeding voor garnalen.

De sticks zijn zeer hard en vallen niet gemakkelijk uit elkaar. Hierdoor wordt het water niet vervuild en is het voer gemakkelijk beschikbaar voor de garnalen.

Inhoud en dosering: 30 gram Meat sticks. SL-aqua meat is geschikt voor dagelijks gebruik en is een compleet garnalenvoer. Zo veel voeren als de garnalen eten in circa 1 a 2 uur.

Briefpost

Dit product kan met briefpost worden verzonden en weegt 45 gram (verzendgewicht). Verzending met briefpost is mogelijk tot 200 gram.

Rob Timmermans 23-04-2023 13:21

Goed en tevreden


M Lenselink 25-03-2019 11:20

Ik vind ze heerlijk... de garnalen ook


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »