Shrimps forever shrimp lolly bee pollen

De bee pollen shrimp lolly's van Shrimps forever zijn een gezonde snack voor uw garnalen. Bee pollen zijn rijk aan eiwitten en aminozuren en zorgen zo voor een goede celopbouw en ontwikkeling van de garnalen. Inhoud: 10 stuks.

Lees meer...
Artikelnummer: 02.4.3
Aantal: 651

Shrimps forever shrimp lolly bee pollen

 
De bee pollen shrimp lolly's van Shrimps forever zijn een gezonde snack voor uw garnalen. Bee pollen zijn rijk aan eiwitten en aminozuren. Deze eiwitten en aminozuren zorgen voor een goede celopbouw en ondersteunen garnalen dan ook goed in de groei. Deze bee pollen lolly's zijn dan ook een goede aanvullen op het dagelijks voer om de groei van uw (jonge) garnalen te ondersteunen en groeiproblemen tegen te gaan. 

Daarnaast zitten bee pollen voor sporenelementen. Dit zijn voedingssuplementen die de garnalen in kleine hoeveelheden nodig hebben, maar niet zonder kunnen. Door deze sticks af en toe te geven naast het dagelijkse voer bent u er zeker van dat de garnalen alles krijgen wat ze nodig hebben. Bee pollen zijn ook nog rijk aan verschillende gisten, die de opname van voedingsstoffen in het darmkanaal bevorderen. 

Alles bij elkaar maken de bee pollen shrimp lolly's een gezonde en leuke snack voor uw garnalen. De lolly's zijn 100% natuurlijk en plantaardig. 
 
Ingrediënten

Bee pollen, plantaardige bijproducten

Dosering

Dit voer gebruiken als aanvullend garnalenvoer. Ongeveer 1 lolly per 50 garnalen geven. U kunt +- 2 keer per week een lolly geven. Deze kan ik het aquarium blijven staan tot het voer gedeelte van de lolly is afgegeten.

Inhoud: 10 stuks (15 gram voer).

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 30 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

henk hartog 17-12-2023 20:34

Garnalen lusten er wel pap van


James Hansford 20-10-2020 22:29

Garnaaltjes zijn er heel tevreden mee alleen spijtig dat de lolly's niet dikker gevuld zijn


tl sargentini 14-08-2019 15:39

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


Roy Deltour 23-11-2018 16:53

Product wordt door garnaaltjes goed gegeten


Lidewij Calis 25-12-2017 17:57

De garnalen en de slakken houden van deze sticks. Echt een lekkernij. Binnen 2 dagen op. Aanrader.


4.8 sterren op basis van 5 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »