Shrimps Forever algasol

Shrimps Forever algasol is een organische algenverwijderaar die gemaakt is van 100% natuurlijke producten, geheel veilig voor garnalen. Algasol is geschikt voor groen- en baardalgen in het aquarium. Inhoud: 130 milliliter.

Lees meer...
Artikelnummer: 21.2.7
Aantal: 30

Shrimps Forever algasol

 
Shrimps Forever algasol is een organische algenverwijderaar die gemaakt is van 100% natuurlijke producten, geheel veilig voor garnalen. Deze ingrediënten zijn vooral speciale zuren die gewonnen worden uit plantaardig materiaal. Deze zuren bestrijden de algen zonder dat dieren zoals garnalen, kreeften of vissen hier last van hebben. Ook filterbacteriën ondervinden geen hinder van dit middel.
 
Algasol is geschikt voor het bestrijden van groenalg en baardalg in het aquarium. Wanneer er problemen ontstaan met algen in het aquarium is het van belang om vroegtijdig in te grijpen om zo verspreiding in een vroeg stadium tegen te gaan.
 

Dosering
 
Wekelijks 2 millilter Algasol toevoegen per 100 liter water. 1 flesje algasol bevat 130 milliliter en is voldoende voor 6500 liter water. Inclusief druppeldop (20 druppels is ongeveer 1 milliliter).
 
U kunt de dosering herhalen tot de problemen zijn verholpen.

A Woldering 05-04-2020 21:17

werkt supper één keer gebruikt en alle baardalg weg


Michiel Impens 11-12-2018 13:23

Goed product wel goed d3 handleiding volgen. Indien niet zo een goed resultaat. Doe je dit wel heb je een super resultaat.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »