Rotala rotundifolia 'Green' - In vitro cup

De Rotala rotundifolia 'Green' lijkt erg veel op de reguliere Rotala rotundifolia, alleen blijft de green versie altijd frisgroen. Ook bij intensieve verlichting en de toevoeging bij CO2 blijft deze plant groen. De plant wordt max. 40-50 centimeter hoog.

Lees meer...

Rotala rotundifolia 'Green' - In vitro cup

 

De Rotala rotundifolia 'Green' lijkt erg veel op de reguliere Rotala rotundifolia, alleen blijft de green versie altijd frisgroen. Ook bij intensieve verlichting en de toevoeging bij CO2 blijft deze plant groen. De plant is niet moeilijk om te houden en heeft in de regel voldoende aan een beetje plantenvoeding/bodemcapsules. Echter zal de plant een weelderigere groei vertonen wanneer er CO2 wordt toegevoegd.

De Rotala rotundifolia 'Green' is in de regel een snelle groeier en dient regelmatig gesnoeid te worden om op zijn mooist te blijven.  De plant kan een maximale lengte bereiken van 40-50 centimeter maar kan ook in een lager aquarium gehouden worden. De plant gaat namelijk liggen op het wateroppervlak wat een erg natuurlijke uitstraling creëert.

Afgesnoeide delen kunnen gemakkelijk worden herplant om de plant te vermeerderen.

 

 Hoogte  25-50 centimeter
Temperatuur 15 - 30° C
Licht Normaal - veel
pH 5,5 - 7,5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen