Red wine garnalen

De wine red garnalen zijn de bekendste en meest gehouden Taiwan bee garnalen in het aquarium. Deze garnalen hebben een intense rood-wit dekking en zijn tevens goed te combineren met Crystal red, black en snowwhite garnalen.

Lees meer...
€5,95 Incl. btw
Levertijd: In kweek

Red wine garnalen

 

De wine red garnalen zijn de bekendste en meest gehouden Taiwan bee garnalen in het aquarium. Deze garnalen hebben een intense rood-wit dekking en zijn tevens goed te combineren met Crystal red, black en snowwhite garnalen. Deze garnalen zijn import uit Hongkong. Wij importeren deze garnalen bij een bekende kweker van ons en nemen altijd maatregelen om 100% zeker te zijn van de kwaliteit die we leveren. U krijgt altijd 100% gezonde dieren van goede kwaliteit. Het gaat om dieren van 1,0-1,5 cm. Ze hebben een mooie kleurdekking. De garnalen worden op een pH verlagende bodem gehouden met 100% osmose water met GH+. De bekende waterwaarden:

pH: +- 6,0 tot 6,5

Geleidbaarheid in microsiemens: +- 200 tot 250

Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gavrieerd eten krijgen. In onze webshop zijn voedersticks goedkoop te bestellen. Als je hier een paar soorten van door elkaar mengt heb je een mooie complete voeding voor de garnalen.

Kweek

Wanneer er met de garnalen gekweekt gaat worden, kunt u ze het beste houden op een pH verlagende bodem. De garnalen houden van een wat zachter en zuur water. Het vrouwtje draagt de zwarte eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 3 a 4 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp.

K.h.s.j Boonen 21-06-2019 16:00

Prachtige, gezonde garnaaltjes!


Bruno Schalckens 13-06-2019 12:52

Parels


K. van der Ploeg 29-05-2019 18:10

Mooie, vitale dieren. Zeker een aanrader. Ze waren goed verpakt en vertoonden geen stressverschijnselen door het transport. Ze waren meteen op kleur en na het overwennen verkenden ze meteen de nieuwe leefomgeving. Ik heb ze nu enkele weken en heb geen uitval gehad. Ik ben er zeer blij mee.


R. van der Meer 22-01-2019 09:16

Prachtige beestjes. Wel duur vergeleken met andere soorten.


5 sterren op basis van 4 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »