Blue bolt garnalen

De blue bolt garnalen zijn mooie taiwan bee garnalen met een oplopende blauwe kleur. De kop van deze blauwe garnaal is intenser blauw en loopt af richting de staart. De blue bolt garnalen zijn tevens goed te combineren met snowwhite en crystal red/black g

Lees meer...
€5,95 Incl. btw
Levertijd: In kweek

Blue bolt garnalen

 

De blue bolt garnalen zijn mooie taiwan bee garnalen met een oplopende blauwe kleur. De kop van de garnaal is intenser blauw en loopt af richting de staart. Deze mooie blauwe garnalen zijn tevens goed te combineren met snowwhite en crystal red/black garnalen. Deze garnalen zijn import uit Hongkong. Wij importeren deze garnalen bij een bekende kweker van ons en nemen altijd maatregelen om 100% zeker te zijn van de kwaliteit die we leveren. U krijgt altijd 100% gezonde dieren van goede kwaliteit. Het gaat om dieren van 1,0-1,5 cm. Ze hebben een mooie kleurdekking. De garnalen worden op een pH verlagende bodem gehouden met 100% osmose water met GH+. De bekende waterwaarden:

pH: +- 6,0 tot 6,5

Geleidbaarheid in microsiemens: +- 200 tot 250

Het aquarium

Deze garnalen stellen geen belangrijke eisen aan het aquarium. Je kan de garnalen al houden in een aquarium vanaf 15liter. Het aquarium kan het beste goed beplant zijn, en wat stukjes mos bevatten. Een stukje kienhout wordt aangeraden omdat garnalen hier micro-organismen van kunnen afgrazen.

Voeding

Deze garnalen eten vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Je kunt hierbij denken aan dode plantenresten, uitwerpselen van andere aquarium bewoners, voedersticks, etc. De garnalen behouden wel een mooiere kleur als ze gavrieerd eten krijgen. In onze webshop zijn voedersticks goedkoop te bestellen. Als je hier een paar soorten van door elkaar mengt heb je een mooie complete voeding voor de garnalen.

Kweek

Wanneer er met de garnalen gekweekt gaat worden, kunt u ze het beste houden op een pH verlagende bodem. De garnalen houden van een wat zachter en zuur water. Het vrouwtje draagt de zwarte eitjes onder haar staart voor gedurende 3 a 4 weken, waarna de garnalen levend worden geboren. De jonge garnalen zijn dan binnen 5 a 6 maand geslachtsrijp. De garnalen krijgen ongeveer 30 jongen per worp.

anja loisen vanderquaden 25-12-2022 14:52

Mooi en gezond


Patrick krikke 09-04-2019 16:21

Prachtige garnalen, heldere kleur en snelle levertijd. Deze garnalen raad ik iedereen aan. Het zelfde geld voor de winkel


Tono Mol 12-10-2018 20:45

De blue bolt garnalen zijn heel mooi om te zien en ze bewegen zich goed door het water. Heel fijne aankoop


5 sterren op basis van 3 beoordelingen