Milwaukee pH monitor

De Milwaukee pH monitor MC120 PRO stelt u in staat om de pH-waarde van uw aquarium constant te monitoren. De monitor is in te stellen op de gewenste pH-waarde en geeft een seintje als deze daar vanaf wijkt. Inclusief elektrode en 7.01 ijkvloeistof.

Lees meer...
Artikelnummer: 54.2.5
Aantal: 3

Milwaukee pH monitor MC120 PRO

 

De Milwaukee pH monitor MC120 PRO stelt u in staat om de pH-waarde van uw aquarium constant te monitoren. De monitor is in te stellen op een gewenste pH-waarde (5.5-9.5) en geeft een seintje wanneer de pH afwijkt boven of onder de ingestelde waarde. De monitor komt inclusief netstroom stekker waardoor deze constant kan blijven meten zonder dat opladen nodig is.

De pH elektrode regelmatig ijken is belangrijk om nauwkeurige meetresultaten te garanderen. Wij raden aan om dit maandelijks te doen bij constant gebruik, en 1 keer per 3 maanden bij incidenteel gebruik. De monitor is handmatig te kalibreren op 2 punten; 4.01 en 7.01 (schroevendraaier meegeleverd). De elektrode dient ten alle tijden vochtig te blijven. Indien deze buiten het aquarium wordt bewaard dient deze in bewaaroplossing te worden weggelegd.

De meter komt inclusief professionele pH elektrode MA911B/2 en 20 milliliter pH 7.01 ijkvloeistof.

De monitor is van elegant zwart design en komt met 4 gaatjes (1 in elke hoek) waarmee deze gemakkelijk te bevestigen is in of op de kast.

Specificaties

  • Meetbereik: 0.0 / 14.0 pH
  • Instelbare alarmrange: 5.5 - 9.5 pH
  • Maximale afwijking: +- 0.2 pH

Bekijk hier de handleiding voor dit produkt.

Let op: deze monitor kan niet worden gebruikt om de pH of het CO2 systeem te regelen. De monitor stelt u enkel in staat om de pH te monitoren en een alarm te geven indien deze afwijkt. Bekijk de Milwaukee MC122 pH controller voor pH-regeling middels uw CO2 systeem.

Bekijk hier de gebruikers handleiding.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »