Milwaukee 1382 ppm TDS kalibratie bufferoplossing

Om er voor te zorgen dat de TDS meter exacte metingen blijft geven dient de TDS meter circa 3 keer per jaar gekalibreerd te worden. Dit doet u gemakkelijk met de kant en klare Milwaukee 1382 ppm TDS kalibratie bufferoplossing. Verkrijgbaar in 20 mill...

Lees meer...
Artikelnummer: 10.4.7
Aantal: 5

Milwaukee 1382 ppm TDS kalibratie bufferoplossing

 

Om er voor te zorgen dat de TDS meter exacte metingen blijft geven dient de TDS meter circa 3 keer per jaar gekalibreerd te worden. Dit doet u gemakkelijk met de kant en klare Milwaukee 1382 ppm TDS kalibratie bufferoplossing.

U kunt de vloeistof in een bakje doen waarna u de TDS meter in de vloeistof steekt. In dit geval heeft de vloeistof een waarde van 1382 ppm. Wanneer de meter een andere waarde aangeeft draait u de meter gemakkelijk naar de juiste waarde met de stelschroef. Bij automatische kalibratie functie (indien beschikbaar op de meter) drukt u simpelweg op ''CAL'' wanneer u de meter in de vloeistof houdt. De meter doet de rest.

De kant en klare Milwaukee 1382 ppm TDS kalibratie bufferoplossing is verkrijgbaar in een zakje van 20 milliliter.

Briefpost

De 20 milliliter zakjes kunnen met briefpost worden verzonden en wegen 30 gram (verzendgewicht). Verzending met briefpost is mogelijk tot 200 gram.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen