Milwaukee 12880 µS/cm EC kalibratie bufferoplossing M10030B

Om er voor te zorgen dat de EC meter exacte metingen blijft geven dient de EC meter circa 3 keer per jaar gekalibreerd te worden. Dit doet u gemakkelijk met de kant en klare Milwaukee 12880 µS/cm EC kalibratie bufferoplossing. Verkrijgbaar in 20 mill...

Lees meer...
Artikelnummer: 54.3.5
Aantal: 23

Milwaukee 12880 µS/cm EC kalibratie bufferoplossing

 

Om er voor te zorgen dat de EC meter exacte metingen blijft geven dient de EC meter circa 3 keer per jaar gekalibreerd te worden. Dit doet u gemakkelijk met de kant en klare Milwaukee 12880 µS/cm EC kalibratie bufferoplossing.

U kunt de vloeistof in een bakje doen waarna u de EC meter in de vloeistof steekt. In dit geval heeft de vloeistof een waarde van 12880 µS/cm (microsiemens). Wanneer de meter een andere waarde aangeeft draait u de meter gemakkelijk naar de juiste waarde met de stelschroef. Bij automatische kalibratie functie (indien beschikbaar op de meter) drukt u simpelweg op ''CAL'' wanneer u de meter in de vloeistof houdt. De meter doet de rest.

De kant en klare Milwaukee 12880 µS/cm EC kalibratie bufferoplossing (M10030B) is verkrijgbaar in een zakje van 20 milliliter.

Kan uitstekend worden gebruikt voor de Milwaukee EC59 EC/TDS meter, maar uiteraard ook in combinatie met iedere andere EC of TDS meter.

Briefpost

De 20 milliliter zakjes kunnen met briefpost worden verzonden en wegen 30 gram (verzendgewicht). Verzending met briefpost is mogelijk tot 200 gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »