Leisteen Hoek Enkel Rechts

De leistenen hoeken zijn perfect voor de kweek en het huisvesten van L-nummers tot 12 cm zoals de L046, L134, L144 en de L262. De hoeken hebben een natuurlijke afwerking gekregen en zijn perfect te gebruiken om de ongebruikte hoek in het aquarium of terra

Artikelnummer: 45.5.1
Aantal: 4

Leisteen hoek enkel rechts

 

De leistenen hoeken zijn perfect voor de kweek en het huisvesten van L-nummers tot 12 cm zoals de L046, L134, L144 en de L262. De hoeken hebben een natuurlijke afwerking gekregen en zijn perfect te gebruiken om de ongebruikte hoek in het aquarium of terrarium op te vullen.

De holen in de hoek zijn aan 1 kant gesloten waardoor de hoek perfect te gebruiken is voor de kweek van L-nummers. De hoek is zeer geschikt voor aquaria met meerdere L-nummers zodat de L-nummers zelf kunnen kiezen welk leghol ze prettig vinden.

De hoek enkel bestaat uit 1 laag waar 4 legholen in verwerkt zijn. Alle legholen hebben dezelfde maat en hebben een gesloten achterkant. De hoeken zijn gemaakt van onbewerkt leisteen waardoor het niet schadelijk is voor de vissen.

Geschikt voor soorten tot 12 cm.

Afmetingen: 14,5 x 24 x 4 cm (lengte x breedte x hoogte).

Afmetingen legholen in de hoek: 11,5 x 3,5 x 2,8 (lengte x breedte x hoogte).

Alle hotels zijn met de hand gemaakt dus de afmetingen kunnen iets afwijken.

TIP: Spoel het leisteen eerst af en ga dan tijdens het afspoelen even met uw hand over het leisteen, dit om alle laatste losse stukjes leisteen eraf te spoelen.

stefan havik 06-03-2023 11:39

Ziet er goed uit


4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »