Juwel Achterwand cliff light

De Juwel Achterwand cliff light is onderscheidend ten opzichte van de andere achterwanden wegens de speciale manier van productie waardoor deze achterwand veel diepte geeft maar minder ruimte inneemt. Maat: 55cm hoog, 60cm breed.

Lees meer...
Aantal: 2

Juwel Achterwand cliff light

 

De Juwel Achterwand cliff light is onderscheidend ten opzichte van de andere achterwanden wegens de speciale manier van productie waardoor deze achterwand veel diepte geeft maar minder ruimte inneemt. Door gebruik te maken van een dicht materiaal is deze 3D achterwand dunner dan de standaard achterwanden. Door dit te combineren met een speciale verftechniek ontstaat een dunne achterwand met minstens net zo veel diepte en natuurlijke uitstraling. Deze achterwand is 1-3 cm dik in tegenstelling tot 3-5 centimeter die de standaard achterwanden hebben.

Deze achterwand is gemaakt van aquarium veilig materiaal en zal de pH, kH en andere waterwaarden niet beïnvloeden. Door gebruik van veilige materialen en goede kleuring is de achterwant kleurvast en zal nooit aflaten. 

Afmetingen: 55 centimeter hoog en 60 centimeter breed. De achterwand is gemakkelijk op maat te zagen met een klein zaagje zodat deze de juiste afmetingen heeft voor uw aquarium. 

Deze achterwand is met: Juwel conexo krachtlijm gemakkelijk aan het glas te bevestigen. U kunt meerdere achterwanden aan elkaar klikken om een complete achterwand voor uw aquarium te realiseren (indien 1 te kort is).

J.E.A.A van Maurik 15-02-2018 18:47

Mooie kwaliteit achterwanden keurig volgens afspraak geleverd
Mvg Hans van Maurik.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen