HS-aqua luchtpomp DC-50

De HS-aqua luchtpomp DC-50 is een luchtpomp met interne batterij. Deze luchtpomp wordt dan ook veel gebruikt tijdens transport, op beursen en tijdens het vissen voor bijvoorbeeld aasvisjes. Luchtpomp met 1 uitgang.

Lees meer...
Artikelnummer: 12.4.6
Aantal: 39

HS-aqua luchtpomp DC-50

 

De HS-aqua luchtpomp DC-50 is een luchtpomp met interne batterij. Deze luchtpomp heeft een luchtopbrengst van 55 liter per uur (niet regelbaar) tegen een stroomverbuik van 2 Watt. De HS-aqua luchtpomp is voorzien van rubberen voetjes welke de trillingen opvangen. Hierdoor ontstaat een minimale geluidsproductie en stille luchtpomp. De luchtpomp komt tevens met een clip op de achterkant zodat deze op elke rand geschoven kan worden.

De HS-aqua luchtpomp DC-50 is voorzien van een interne batterij. Deze batterij wordt opgeladen met de meegeleverde USB kabel (2M) met stekker. De luchtpomp is tevens gemakkelijk in de 12V auto aansluiting op te laden waardoor deze ook onderweg en tijdens het vissen zeer goed gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld de aasvisjes.

De luchtpomp heeft 2 standen. 1) De luchtpomp geeft continu lucht, de werkingsduur is dan 12 uren met een volle batterij. 2) De luchtpomp geeft middels de intervalfunctie steeds 10 seconden lucht en gaat dan weer 10 seconden uit, de werkingsduur is dan 24 uren met een volle batterij.

Specificaties

55 liter per uur (niet regelbaar)

DC 5V
2,0W stroomverbruik
0,026 MPa

Deze luchtpomp komt inclusief 2 meter luchtslang, 1 terugslagventiel en 1 luchtsteen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »